Ji atrodo pasikeitusi: „Viduje išties esu rami ir drąsi, todėl nebijau kalbėti atvirai nei apie patirtus didžiulius sunkumus, nei apie dvejas savo skyrybas.“

Kodėl ir trečioji santuoka patyrė tiek daug išbandymų?

„Jau per pirmąjį pasimatymą aš pasakiau – aš esu trys viename. Aš jau buvau tokioje stadijoje, kad nebenorėjau atrodyti geresne. Tuomet jis sakė – man viskas tinka, bet kai apsigyvenome kartu, viskas pasirodė daug sudėtingiau. Aš galvojau – tikriausiai jis apsisuks ant kulno, ir išeis. Ir aš negalėčiau jo smerkti“, – sako Violeta.

Grožio imperijos karalienės Sabinos Repčenkienės dukra Violeta nuo paauglystės puošė žurnalų viršelius, dirbo modeliu ir televizijos laidų vedėja.

37-erių Violetai sėdėti vizažisto kėdėje – kasdienybė. Moteris iki šiol dirba modeliu – įvairiuose Europos miestuose gali išvysti populiarios prancūzų kosmetikos reklamas su Violetos atvaizdu, arba juvelyriniais dirbiniais pasipuošusią ir besišypsančią lietuvę. „Visi tikėjosi, kad pradėjusi gyventi sąmoningą gyvenimą ir rengti stovyklas moterims, pradėsiu niekinti modelio darbą, bet aš net neketinu to daryti. Ir niekada nesakysiu, kad grožis moteriai – nesvarbus“, – sako Violeta.

Violeta – du kartus išsiskyrusi. Iš pirmos santuokos ji augina trylikametį sūnų Matą, iš antrosios – devynerių dukrą Dorotėją. Šiandien Violeta atvira – Maltoje jai teko išgyventi itin sunkų laikotarpį. Prieš ketverius metus subyrėjo antroji Violetos santuoka, ir ji su dviem vaikais liko saloje visiškai viena.

„Buvau auklėta, kad turiu gerbti save, ir niekam neleisti su manimi blogai elgtis, – sako Violeta, tačiau šiandien prisipažįsta matanti ir savo kaltės dėl nesusiklosčiusių dviejų santuokų. – Buvau nekantri ir negaliu slėpti, kad populiarumas manęs visiškai nepalietė“, – sako Violeta.

„Net tada, kai visiškai viena su sūnumi ir dukra Maltoje turėjau kabintis į gyvenimą, niekada nemaniau, kad esu neverta meilės, ir joks vyras į mane – moterį su dviem vaikais nežiūrės“, – sako Violeta ir dėkoja savo mamai Sabinai, kuri savo pavyzdžiu ją išauklėjo pasitikėti savimi.

Savo dabartinį vyrą Edą, įmonės, kuriančios kompiuterinius žaidimus, vadovą, Violeta sutiko Maltoje – vieno prabangaus renginio metu. Edas – 45-erių australės ir maltiečio palikuonis, iškart pastebėjo žavią lietuvę. Prieš beveik dvejus metus Violeta ištekėjo trečią kartą ir su Edu susilaukė sūnaus Adomo.

„Atskleisiu paslaptį – vyresnėlis sūnus Matas išvyko į Lietuvą gyventi pas tėtį. Neslėpsiu, teko ne vieną ašarą nubraukti iš ilgesio, bet aš labai džiaugiuosi matydama jį laimingą“, – sako Violeta.

Maltoje Violeta du arba tris kartus per metus rengia atgimimo stovyklas moterims. „Būtent ėjimas sąmoningo gyvenimo keliu man padeda trečioje santuokoje puoselėti darnius santykius“, – sako Violeta.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)