Šių metų pradžioje pasigirdo žinia, kad Eglė skiriasi su vyru Justinu Daugėla. Ši žinia buvo išties netikėta – pora kartu santuokoje praleido vos dvejus metus.

„Skaudu, kai kažkas lenda, apie tai parašo, net prieš tavo valią, o kažkas dar sugeba ir pasakyti, kad nu kam čia reklamuojasi. Tuomet buvo labai liūdna, bet kita vertus – mes visi suprantame žaidimo taisykles. Ir jeigu tu kažkam esi įdomus, kai sekasi, tai faktas, kad būsi dar įdomesnis, kai nesiseka. Ir natūralu, kad toks šarvas dedasi.

Aš netgi dabar pastebėjau, kad po viso to nemalonaus skyrybų laikotarpio, jeigu matau, kad man skambina nežinomas numeris, automatiškai atsiliepiu labai piktu ir griežtu tonu“, – sako Eglė.

Eglė išgarsėjo televizijos šokių projektuose. Žavią, itin moteriškų formų profesionalią sportinių šokių šokėją laidos prodiuseriai nusprendė pakviesti į „Šok su manimi“ projektą vos ją pamatę. Su ne vienu žinomu vyru šokusi Eglė buvo choreografo Jurijaus Smorigino favoritė, o žiūrovai žavėjosi jos sugebėjimu įsikūnyti į vis skirtingus vaidmenis.

Vos pasirodžiusi televizijoje, Eglė iškart gavo seksualiausios lietuvės etiketę. Žurnalistai mėgdavo pabrėžti jos moteriškas kūno formas, tačiau Eglei tuo metu tebuvo septyniolika.

Šiandien šokėja neslepia – išvaizdos akcentavimas jai tuomet sukėlė daugybę kompleksų. Šokėja ėmė nekęsti savo figūros, pradėjo laikytis alinančių dietų, kol galiausiai atsirado valgymo sutrikimų.

Šokių trenere Kaune dirbanti ir vaikus sportinių šokių mokanti Eglė neslepia – žinomumas jai išties atsipirko. Būtent televizijoje Eglė puikiai užsidirbo ir tapo tokia populiaria šokėja, pas kurią mokytis sportinių šokių norėjo didelis būrys šokių entuziastų.

Eglė sako, kad Lietuvos įstatymai negarantuoja, kad po skyrybų abu tėvai vaikais rūpintųsi vienodai. Vaikai dažniausiai lieka gyventi su mamomis, o tėčių mokami alimentai dažniausiai tėra du ar trys šimtai eurų, kas dar darželio nelankančiam vaikui, kuriam ir auklę tenka samdyti, yra išties nedideli pinigai. Tačiau Eglė patikina nenorėjusi teistis, vilkinti skyrybų pabaigos dėl to, kad iš buvusio vyro prisiteistų daugiau pinigų.

Eglė tapo populiaria ir socialiniuose tinkluose, subūrė kelias dešimtis tūkstančių sekėjų, todėl dabar turi ir nemažai reklamos užsakymų.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)