„Taip, tai buvo ir smurtas šeimoje, tai buvo labai negražūs finansiniai dalykai iš jo pusės“, - gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ prisipažino Mia.

Kodėl ji varsto teismų duris ir niekaip negali išsiskirti?

„Buvo bandoma sužlugdyti mane morališkai, kad negalėčiau niekaip atsistoti. Buvo siekiama, kad neturėčiau pinigų", - sako dainininkė.

Mią šiuo metu dažniausiai galima sutikti sostinės interjero salonuose, beieškančią gražių daiktų savo klientų namams. Mia baigė mokslus ir tapo interjero dizainere. Šiandien nuo moters veido nedingsta šypsena, tačiau tik nedaugelis aplinkinių žino, koks skausmas slepiasi po šia apgaulinga išvaizda.

Dabar ji labiausiai nerimauja, kad negali taikiai išsiskirti su vyru Nerijumi. „Daugiau niekada netekėsiu ir su jokiu vyru po vienu stogu negyvensiu“, - šiandien kategoriškai sako Mia.

Mia su Nerijumi nebėra kartu jau metus, bet skyrybų procesas vis dar nesibaigęs.

„Išsiskirti trukdo mūsų elementarus nesusikalbėjimas. Mes labai susipykome ir aš tikiuosi, kad tai greitai pasibaigs. Yra neišspręstų klausimų, visi mano asmeninio turto iššvaistymai. Pagaliau dar baisesni dalykai, kurie liko tarpusavyje, mūsų šeimoje. Sulaukiu ir šantažuojančių žinučių.

Iki šiol tai, ką jis darė, buvo visiškas moralinis šantažas, psichologinis smurtas, kurį aš patyriau. Tai vyko tikslingai tam, kad mane sužlugdytų morališkai, kad aš negalėčiau niekaip atsistoti.

Buvo siekiama, kad aš neturėčiau pinigų. Labai tikslingai, jis yra labai gudrus žmogus, ir aš tikrai norėčiau su tuo jį pasveikinti, nes iš tikrųjų yra labai mažai tokių žmonių, nebuvau gyvenime daugiau tokių gudrių sutikusi“, - sako Mia.

Nepaisant visų nuoskaudų, Mia patikina, kad jai skyrybos buvo išties skausmingos: „Aš negaliu neigti, kad tikrai gailėjausi ne tiek mūsų santuokos, bet prabėgusių metų. 5 metai - tai nemažai.“

Bendramžiai Mia ir Nerijus susituokė prieš trejus metus po kelis mėnesius trukusios draugystės. Nerijus Mios gyvenime atsirado kaip tik tuo metu, kai ji išgyveno skaudžias skyrybas su futbolo treneriu Edgaru Jankausku. Mia neslepia - Nerijus ją papirko dėmesiu - jos namai iki santuokos buvo pilni jo dovanotų gėlių. Vis dėl to prieš pat vestuves Miai mylimojo Nerijaus elgesys sukėlė įtarimų.

„Aš dar dieną prieš vestuves buvau prie santuokos rūmų ir, dar kaip šiandien dieną pamenu, sėdėjau mašinoje ir verkiau. Nežinau, kodėl tekėjau. Iš tikrųjų dar prieš vestuves įvyko vienas dalykas. Taip, tai buvo ir smurtas šeimoje, tai buvo finansiniai labai negražūs dalykai iš jo pusės. Bet jis labai gailėjosi, jis ėjo per mano drauges ir, kaip sakau, užkalbėjo joms liežuvius ir galvą. Jos juo šventai patikėjo ir liepė man jam atleisti bei ištekėti, nes jau netrukus turėjo būti vestuvės. Viena mano draugė sakė - ar tu supranti, kad kai antrą kartą atšauki vestuves, tai tu tėkšiesi su veidu į purvą. Tai dabar galiu pasakyti, kad didžiausias mano gyvenimo purvas buvo po vestuvių. Va tada aš tikrai tėškiausi tiesiai su veidu į purvą“, - laidoje sako Mia.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ - tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę - naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)