Goda nori sugriauti mitą, kad krepšininkų žmonos gyvena prabangų gyvenimą: „Krepšininkas nebuvo labai geras, o išgarsėjo tik tapęs Sabutytės vyru. O paskui visuomenė tai labai greitai užmiršo. Aš nebuvau ištekėjusi už turtingo vyro. Ne visi krepšininkai daug uždirba ir tas burbulas apie krepšininkus ir jų žmonas labai jau toks pasenęs ir iškreiptas, dažnai neatitinka realybės. Žmogus, dirbantis normalų darbą gali tikrai daugiau uždirbti nei Lietuvos LKL lygos žaidėjas.“

Žavi blondinė, traukianti romantiškas dainas merginų grupėje, o dar ir žinomo krepšininko žmona. Toks Godo Alijevos įvaizdis visuomenėje vyravo daugybę metų. Tačiau šiandien ji sako drąsiai – aš kur kas stipresnė moteris, nei jūs mane matote – niekada nebuvau vyro išlaikytinė, o ir dabar sugebu pati pasirūpinti ne tik savimi, bet ir vaikais.

„Niekada nebuvau ta nieko neveikianti, makiažą besidaranti ir nagus besilakuojanti moteris, kuri sėdi namuose. Bet aš rinkausi meilę, nesirinkau kažkokio karalienės gyvenimo, kur man viskas ant auksinės lėkštutės būtų pateikta. To niekada nebuvo, tas žmogus niekada nebuvo labai pasiturintis, kad galima būtų apskritai sakyti, kad aš rinkausi vyrą dėl kažkokių pajamų. Tai dėl to esu rami, o kad kalbos buvo, tai realiai jos ir lieka tik kalbomis. Ir kaip yra iš tiesų, tai žino tik artimieji, žmonės, kurie su mumis susidūrė“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakojo Goda.

Dainininkė Goda Alijeva kadaise buvo vadinama tikra svajonių nuotaka – žavi, itin moteriška, žinoma mergina iš Kauno kaip medus traukė vyrų dėmesį. Todėl kai prieš dešimtmetį, būdama vos 23-ejų Goda ištekėjo už metais vyresnio krepšininko Rolando Alijevo, niekas jos pasirinkimu nesistebėjo – juk būtent krepšininkai mūsų šalyje vadinami svajonių jaunikiais. „Tai mitas, kurį atėjo laikas sugriauti, – sako Goda. – Tik itin sėkmingi krepšininkai yra išties turtingi, ir jų žmonos gali nedirbti. Iš pagarbos savo vyrui aš niekada to nepasakojau, kad na, galbūt čia mums norėtųsi kažkaip lengviau gyventi, bet mums nesigauna.“

Tuo tarpu jau anksčiau Rolandas žiniasklaidai buvo užsiminęs, kad jųdviejų vertybės visada buvo skirtingos ir jie padarė klaidą nekreipdami į tai dėmesio. O kaip pagrindinę skyrybų priežastį Rolandas įvardijo Godos laiko leidimą socialiniuose tinkluose, kur ji gaudavo itin daug dėmesio, ir rutiną santykiuose, su kuria galiausiai susiduria visos poros.

„Aš galbūt netgi nesu pilnai pagijusi po tų skyrybų, nes kaip jos būna pateiktos visuomenėj yra viena, o kaip tu pati jas išgyveni, tai yra dar kita. Dabartiniu laiku labai daug porų skiriasi ir labai sunku išbalansuoti tarp sveiko proto ir emocijų. Kai tu matai, kaip šeimos pykstasi, kažko nepasidalina, kai vyrai kažkokį savo ego rodo, gąsdina moteris – atrodo, vieną dieną tu ją vedei prie altoriaus ir džiaugeisi, kad ji tau vaiką pagimdė, o kitą dieną tu ją visiškai bandai sužlugdyti. Na, tai tavo tas vyriškumas toks žemas atrodo, į kurį net pasižiūri ir galvoji – Dieve mano, ir ar iš tikrųjų tekėjau už to žmogaus? “, – sako Goda.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (241)