Kodėl jį šokiravo vieši žinomų porų drabstymaisi purvais?

„Tu išlieji emociją, tau labai norisi atsakyti, norisi save išteisinti, bet paskui viskas atsisuks prieš tave patį“, – sako žinomas vyras, taip pat vos po trijų santuokos metų išsiskyręs su savo žmona Indre, o vėliau vėl ją vedęs. Jį stebina, kaip žvaigždės naudojasi savo žinomumu, ir kartais visai neteisingai kaltina antrą pusę: „Jie įpratę prie tokio bendravimo, jie ribų sau nusibrėžti nebegali, nei moralinių, nei kitokių.“

Tačiau šiandien Stano daro viską, kad jam nebereikėtų trečią kartą vesti savo mylimosios.

„Indre, tu mano idealas“, – laidoje gražių žodžių savo žmonai negaili Stano.

Šį pavasarį teismą jau pasiekė Rolando Ir Vaidos Skaisgirių skyrybų byla. „Jau metus nesame kartu“, – žiniasklaidai patvirtino Vaida. Jogailos ir Indrės Morkūnų skyrybų dokumentai taip pat parengti – Jogaila griežtai neigia kalbas, kad jo gyvenime atsirado kita moteris, tuo tarpu Indrė sako, kad slėpti skyrybų fakto nebėra prasmės. Visuomenė sukrėtė ir straipsniai žiniasklaidoje, neva dizainerė Viktorija Jakučinskaitė laukiasi vaiko nuo vedusio vyro, ir ketina palikti savąjį. Sklinda kalbos ir apie televizijos laidų vedėjų Indrės bei Manto Stonkų skyrybas.

„Nėra atsakymo, ką daryti, jeigu nori skirtis, ir kaip atgal sugrįžti – tiesiog supuola tos žvaigždės, susisuka viskas. Svarbiausia, ką noriu pasakyti – negalima priimti skubotų sprendimų. Didelė klaida iš valstybės pusės, kad leidžia žmonėms išsituokti per mėnesį. Neturėtų taip būti – manau, pusė metų, ar metai turi būti toks laikas, kada pora ramiai apmąsto ir po to jau pasirašai ant dokumento“, – sako žinomas vyras.

Kasdienybės herojai

Žinomų porų vieši įžeidinėjimai vienas kitam stebina Stano – „neneškite nešvarių skalbinių į viešumą, nes vėliau tikrai pasigailėsite“, – sako jis.

„Mane stebina ne žmonių skyrybos, o kad mes kas savaitę sužinome apie tai, ir kad viskas pavirsta į keistas melodramas, kuriose dalyvauja net ir tos pusės, kurios nieko bendro su tomis skyrybomis neturi. Man keista, kad žmonės su tokiu džiugesiu, taip noriai neša savo asmenines problemas į viešumą. Mano galva, tai tiesiog žlugdo bent jau teorinę galimybę kažkaip protingai susitarti ir paieškoti sprendimo“, – sako Stano.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)