„Aš atrodau tikrai geriau, nei mano tikrasis amžius. Tačiau dar prieš dešimtmetį negavau išsvajoto užsakymo, nes man pasakė – ji per graži, kad dirbtų“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ atvirauja viena sėkmingiausių renginių organizatorių, kurios vardas siejamas su elito vakarėliais ir prabanga.

Rasa atvirai pasakoja, kokioms kančioms dėl grožio save pasmerkia ji ir kitos žinomos moterys: „Aš mažai valgau, mažai miegu – keliuosi tarp 5 ir 7 valandos ryto. Aš sportuoju, ir tikrai prisižiūriu, stebiu savo svorį, rūpinuosi oda, plaukais – viskuo.“

Ir ką jai teko paaukoti dėl to, kad taptų elito ponia?

„Man patinka kokybiškas gyvenimas, jis visiems patinka, tik ne visiems yra pasiekiamas. Tačiau ir aš turiu nuolat stengtis, kad jį turėčiau“, – sako Rasa.

Rasai elito vakarėliai tėra darbo vieta, tačiau ji visuomet atrodo nepriekaištingai – moteris puošiasi tik žinomų dizainerių suknelėmis, o be vizažisto ir plaukų stilisto pagalbos jos niekada neišvysime viešumoje.

Visuomet pasitempusi, iki smulkmenų apgalvojusi visas garderobo detales, Rasa renginiuose traukia ne vieno vyriškio dėmesį. Ne vienam kyla įtarimas, kodėl Rasa fotografams pozuoja įsikibusi į parankę ne savo vyrui, verslininkui, žinomos elektronikos įmonės vadovui Raimondui Arlauskui, o pavyzdžiui, floristui Mantui Petruškevičiui ar odontologui Sergėjui Troščenkovui. Tačiau Rasa nėra tik dar viena turtingo verslininko žmona, besimėgaujanti prabangiu gyvenimu, nors visuomenė ją būtent taip ir apibūdina.

„Mano vyras nemėgsta pramogų pasaulio vakarėlių, tad kodėl turėčiau jį kankinti, – sako Rasa. – Svarbiausia yra ne ištemptas laikas būti kartu, o kokybiškai praleistas laikas. O kalbant apie pagundas, per tai jau yra praeita. Aš pelniau savo vyro pasitikėjimą. Mano vyras supranta, kad aš esu sociumo žmogus, kad aš turiu turėti daug draugų, aš turiu būti su žmonėmis, ir aš tikrai nesu tas žmogus, kuris sėdi namuose.“

Tačiau šiandien Rasa pirmą kartą prisipažįsta, kad tokia jos išvaizda nėra tiesiog Dievo dovana, o didžiulių pastangų rezultatas: „Tai nėra savaime suprantamas dalykas. Ir tie, kurie sako, kad nieko nedaro, tai jie tikrai meluoja, nes labai retas atvejis yra, kai žmogus būna visą gyvenimą gražus, su gražia oda, gražiais plaukais, ir lieknas.

Visgi daug reikia dėl to daryti, ir tikrai neapgaudinėkime savęs. Aš mažai valgau, gyvenime mažai miegu – nėra laiko. Ir be to jogos meistrai sako – kelkis anksti ir miegok mažai. Aš miegu nuo 5 iki 7 valandų per naktį ir man to pilnai užtenka.

Aš ankščiau atsikėlus turiu daugiau energijos negu ilgiau pamiegojusi. Ar aš bijau pasenti? Taip, jeigu būčiau atvira – aš manau, kad visos moterys to bijo, tikriausiai ir vyrai bijo pasenti. Aš labiausiai bijočiau pasenti ir būti nepatenkinta savo praėjusiu gyvenimu, būti tokia suglebusi, nieko nenorinti, nepajėgianti nieko daryti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)