Dainininko Merūno Vitulskio gerbėjai pastebėjo, kad jis mažiau koncertuoja, todėl jo žmonos Erikos klausiame tiesiai šviesiai – ar Merūno žvaigždė pradėjo gesti? Erika neslepia – jie išties ruošiasi tam laikui, kai Merūno populiarumas smarkiai sumažės: „Tikrai ruošiamės, ypač finansiškai. Visi įsivaizduoja, kad jei esi viešas žmogus, vadinasi, turi daug pinigų. Aš pati daug kur susiduriu su tuo savo versle – ai, ji gali sumokėti, taigi Vitulskienė, taigi jos tas vyras uždirba, o ji čia atėjo pažaisti su suknelėmis.“

Erika vaikščiodama sostinės gatvėmis atkreipia ne vieno praeivio dėmesį – dabar ji atrodo kaip niekad pasitikinti savimi ir pasitempusi. Ir taip jaustis yra ne viena priežastis – mylintys vyrai, du sūnūs, ir klestintys mados namai. „Tik nemanykite, kad tapau karjeriste, – sako Erika. – Aš verslą sukūriau tik tada, kai išleidau vaikus į darželį.“

„Dėl šitos priežasties moterims yra labai sunku padaryti karjerą, bet kas kitas kurs namų židinį? Moteris privalo tą daryti. Vyras turi daugiau sukti galvą, kaip uždirbti, negu moteris, o moteris turi kurti namų jaukumą, visus grįžtančius pasitikti su šypsena. Aš labai nemėgstu gaminti ir man gaminimas yra didžiausia kančia, bet pagaminti ir suruošti vakarinį stalą turi kiekviena moteris“, – sako Erika.

36-erių Merūnas išgarsėjo prieš tryliką metų sudalyvavęs televiziniame realybės šou „Kelias į žvaigždes 2“. Tačiau galiausiai save atrado operoje. Dar prieš kelerius metus Merūnas džiaugėsi įspūdingais kontraktais didžiausiose Europos operos teatruose. Dabar Merūno karjeroje – nebe toks intensyvus etapas.

Ketverių Ajaus ir trejų Herkaus mama Erika sako, kad jie niekada nešvaistė pinigų brangiems daiktams ar pramogoms. Priešingai – sutuoktiniai taupo ir ruošiasi dienai, kai Merūno karjera baigsis.

„Taip, mes investuojame, taupome. Dainininkų gyvenimas – tai nuolatinis stresas, nemiga, įvairūs išgyvenimai, – sako Erika. – Todėl nieko keisto, kad dainininkai turi įvairių sveikatos problemų, praranda balsą.“

Erika nesupranta moterų, kurios turėdamos mažų vaikų įninka į darbus ir teisinasi tuo, kad nėra sutvertos buičiai. „Aš taip pat nesu šeimyniška, nemoku puikiai sutvarkyti namų, tačiau stengiuosi viso to išmokti“, – sako Erika.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida apie tėvus „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu žmogumi, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu tėvu ar mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)