Gyvenimo būdo laidoje apie tėvus „Kasdienybės herojai“ Indrė atskleidė savo sėkmės paslaptis ir papasakojo, koks sunkus buvo jos kelias iki tokio visuomenės pripažinimo.

„Kai vėl po pertraukos grįžau į „Teleloto“, tai buvo kritikos, kad gerai vedu, bet per televiziją atrodau gerokai stambesnė. Bet jeigu aš numesiu tuos 2 ar 5 kilogramus, tikiuosi tik tiek reikia, tai tada aš geriau vesiu laidą? Aš geriau jausiuosi? Ne, jeigu nepavalgau, aš jaučiuosi silpna ir tikrai neturiu energijos“, – sako Indrė.

32-ejų Indrės dienotvarkė nėra panaši į eilinės mamos. Indrė dieną pradeda sporto klube, o dvi valandas trunkantis makiažas jai daromas kiekvieną dieną. Tačiau kodėl dar visai neseniai Indrę kolegos jau buvo nurašę?

Moteris neslepia – ji taip pat yra pasidavusi visuomenės spaudimui atitikti elgesį ir išvaizdos standartus: „Kai buvau jauna, turėjau tą problemą, nes aš svėriau dvigubai daugiau negu mano klasiokės, bet aš to nejutau. Buvau klasės seniūnė, kurdavau šokius, dainuodavau, turėjau grupę. Iki tol, kol mane jau pradėjo stumti į trečią eilę, nes aš užstodavau dvi savo klasiokes stovėdama priekyje.

Yra moksliškai įrodyta, kad žmogus save mato daug prasčiau, negu iš tikrųjų yra. Man yra atvirkščiai. Aš atsistojusi prieš veidrodį sakau: o, mažule, kokia tu faina. Aš sau esu graži. Bet nufilmuotoje medžiagoje arba nuotraukose – pamatau kitą žmogų. Aš esu toks žmogus, kurio nėra aukso viduriuko. Mane arba labai myli, arba negali žiūrėti. Arba netgi kas keisčiausia – nekenčia“, – atviro Indrė.

Šešerių Cecilijos ir ketverių Pranciškaus mama socialiniuose tinkluose viešina, koks yra eilinės mamos gyvenimas. Indrė nebijo sekėjams pasirodyti susivėlusi ir be makiažo. Beje, trokštantiems išgarsėti socialiniuose tinkluose Indrė pasiūlo idėją – šiuo metu labai trūksta vadinamųjų influencerių, kurie kalbėtų apie interjero dizainą. O jai pačiai įprasta gauti tūkstantį eurų už reklamą socialiniuose tinkluose. Indrė neslepia – iš to gyvena jau dvejus metus.

„Man teko labai sunkiai ir daug dirbti, kol atsidūriau televizijos ekrane“ – sako Indrė. Vis dėlto ji yra sulaukusi pastabų, kad eteryje turėtų atrodyti elegantiškesnė. Tačiau tokiam spaudimui niekada nepasidavė.

„Aš taip pat turiu daug kompleksų. aš išgyvenau labai sunkų laikotarpį. Man irgi skauda, man irgi būna bloga ir liūdna, ir prieš kokius dvejus metus jau viešai prakalbau, kad sirgau pogimdyvine depresija“, – sako Indrė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)