Moteris neslepia – tūkstantis eurų tikrai nėra didžiausia suma, kurią ji gauna už reklamą socialiniuose tinkluose.

Kaip ji reaguoja į žurnalistų klausimus, kad tapo žinomesnė už savo vyrą?

„Kaip tu gali su savo šeimos žmogumi konkuruoti. Reikia į namus nešti – ne iš namų“, – sako Indrė.

Indrė su Mantu susipažino televizijoje. Abiems aktoriams karjera sekėsi puikiai. Tačiau kai prieš šešerius metus gimė dukra Cecilija, o po to – sūnus Pranciškus, Indrė atidėjo į šalį visus darbus, ir visa atsidavė šeimai bei motinystei. O per tą laiką Mantas tapo dar populiaresniu.

„Aš prieš pastodama turėjau pasirašiusi dviejų metų kontraktą dviejuose kanaluose. O kai pranešiau savo kolegoms, kad aš laukiuosi, tai buvo tyla. Kai pakartojau džiaugsmingiau, supratau, kad tai yra džiaugsminga tik man. Vyrai prodiuseriai mane nurašė. Sako – tu išprotėjai? Tu pažiūrėk, kiek čia neturi tokio kontrakto, kaip tu. Ir žurnalistai sakė – sveikinam, kaip ten sekasi, tai ar jau planuojat grįžti į darbus? Ir dar – ką veikiat be to, kad auginat vaiką? Ir man vėl buvo ganėtinai keista išgirsti tokį klausimą, nes, ta prasme, ką aš veikiu, rimtai? Aš geriu šaltą kavą, – sako Indrė. – Aš žinau labai daug kolegių, kurios tuo metu sakė oi, aš tikrai dar nenoriu, nes man spektaklis, man dabar serialas. O dabar kai susitinkam, kai Cecilija jau šį rudenį eis į pirmą klasę, jos sako: aš žiūriu į tavo vaikus ir taip gailiuosi, kad aš to paties nepadariau. Aš kalbu apie tuos žmones, kurie patys pasirenka neturėti vaikų, arba atidėti juos dėl karjeros.“

Tuomet Indrei buvo itin pabodęs žurnalistų klausimas, ar jai neapmaudu, kad Mantas mėgaujasi žinomumu ir itin gerais darbo pasiūlymais, kai ji sėdi namuose.

„Aš pati net nebūčiau pagalvojusi apie tai, jeigu nebūtumėt, žurnalistai, klausę to. O kai klausia – pažiūrėk, tavo vyras populiarus, žvaigždė, o tu keiti pampersus per dienas, tai tokie
klausimai išprovokuoja kažkokią gynybą: ne, tai nesąmonė, buvo toks etapas, bet jis praėjo“, – sako Indrė.

Vyrauja stereotipas, kad lietuvių vyrų moters idealas – tai nuolanki, santūri, šeimyniška moteris. Todėl Indrei reikėjo tikrai nemažai drąsos parodyti, kad ji yra visai kitokia – stipri, mėgstanti kartais netgi grubiai pajuokauti, turinti tvirtą savo nuomonę ir leidžianti sau būti visiškai atsipalaidavusi. Indrė apie save yra skaičiusi daugybę įžeidžių vyrų komentarų.

„Sako, kaip ji čia elgiasi, lietuviai dar sako – jei ji taip šneka ir elgiasi, tai yra apsivartojusi, ką ji čia gėrė? Kaip aš elgiuosi viešumoje arba ant scenos, taip elgiuosi ir nulipusi nuo scenos, nes aš esu tokia“, – sako Indrė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)