„Tokį gerą klausimą uždavei – ar vaikystėj turėjau kompleksų. Aš iki šiol juos turiu, ir manyje labai kažkur giliai tupi tas kirminas. Tai turbūt viso gyvenimo kova, bandydamas įrodyti, kad aš iš tikrųjų nesu tokia bloga, kaip tada jūs man į galvą bandėt įdėti – kad aš labai negraži, kad aš labai plika, kad aš nevykusi, kad aš per didelė, per aukšta, per plona. Tu visą laiką, atrodo, su metais to bandai atsikratyti ir vis kažką su tuo daryti. Aš sau tada daviau žodį, kad jūs dar pamatysit ir išgirsit, aš dar jums visiems įrodysiu“, – gyvenimo būdo laidai apie tėvus „Kasdienybės herojai“ prisipažįsta Katažina.

Zvonkai atviri – prasidėjo Katažinos aukso amžius karjeroje, todėl Deivydas keičia sauskelnes ir laukia žmonos namuose.

„Dabar ji garsesnė už mane, bet man šlovės visai negaila, tegul ji eina priekyje, o aš pasislėpsiu už nugaros. Aš nebijau būti nepopuliarus ir neįdomus, nes įdomiu aš niekada ir nebuvau. Aš niekur nesu lyderis, ir duomenų tam neturiu, – atvirauja Deivydas. – Karjeristė mano žmona, nieko nepadarysi. Aš nematau tame nieko blogo ir šiaip, kaip mano gyvenimo istorija rodo, kad man moterys karjeristės patinka“.

Kornelijai ir Donatui jau dveji, tačiau Katažina neslepia – namų šeimininkės rolė – ne jai, ir nors palikti mažus vaikus kitokių žmonių globai labai sunku, tačiau ji nusprendė anksti išskubėti į darbus, kai vaikams buvo vos 4 mėnesiai. Ir tai pasiteisino.

„Aš niekada nebuvau ta moteris, kuri labai mėgsta buitį, mėgsta gaminti, tvarkytis namuose ir nuo ryto iki vakaro būti tarp skalbinių ir maisto. Aš pradėjau dusti ir supratau, kad jau atėjo metas. Teoriškai aš žinojau, kad laiminga mama – laimingi vaikai. Bet praktika parodė, kad iš tikrųjų taip ir yra“, – sako Katažina.

39-erių Katažina atrodo pavojingai liekna. Ji ir neslepia – aukšto ūgio moteris šiuo metu sveria vos 50 kilogramų, ir sulaukia pastabų iš mamos, kad privalo priaugti svorio.

Nėra ko stebėtis, kad Katažinai taip dramatiškai krenta svoris – ji ką tik baigė savo solinį turą po Lietuvą, ir vien šiemet jau turėjo 20 koncertų.

Deivydas pajuokauja: „Daugybė vyrų Lietuvoje tiesiog svajoja, kad galėtų kur nors išsiųsti savaitgaliui žmoną, kad namie nesimaišytų. Mano pati išvažiuoja. O su vaikais aš noriai pabūnu ir vienas, nes noriu matyti kaip jie auga. Taip, moterys kai kuriuose dalykuose turi daugiau įgūdžių, bet aš irgi nesu iš kelmo spirtas, ir su tais dviem vaikais man kol kas sekasi neblogai. Nors visuomenėje iki šiol yra gajus stereotipas, kad vyras turi būti alfa patinas, kaip sakoma, kuris pats vienas, kaip koks Čakas Norisas turi nugalėti visą armiją ir išgelbėti savo šeimą, tai kažkoks spaudimas aišku yra vyrams.“

„Scenoje dabar išgyvenu aukso amžių“, – po solinio koncertinio turo sako Katažina ir prisipažįsta, kad taip nepasitiki savimi, jog nė nesitikėjo, kad bus norinčių ateiti paklausyti jos, dainuojančios vienos, be „Pop ladies“ grupės merginų.

„Mes šiuo metu neturime dar savo būsto. Tai artimiausioje ateityje norėtumėme jau savo lizdelį įkurti“, – sako dainininkė. O Deivydas jai pritaria: „Pabandyk tu šitoje santvarkoje išgyventi be pinigų. Nelabai išeina, tai nori nenori užsiimi ne tik tuo, kas malonu ir patinka, bet ir tuo, kas galėtų generuoti kažkokias pajamas, nes su vaikais pinigai labai lengvai išeina. Dabar bent jau mes gyvename be skolų ir paskolų, tai čia jau turbūt šiais laikais yra tam tikras lygis.“

Kadaise išgarsėjęs su vaikinų muzikos grupe „Bavarija“, dabar Deivydas kur kas geriau jaučiasi už kadro – jau septynerius metus televizijos projektams kuria muziką, padeda išgarsėti naujiems atlikėjams.

Deivydas neslepia – jis labai džiaugiasi tėvu tapęs 39-erių, nes prieš gerą dešimtmetį jis dar nebūtų norėjęs sėdėti namuose ir rūpintis atžalomis. Ir būtų buvęs labai blogas tėvas.

„Labai džiaugiuosi, kad kai buvau dar kvailesnis negu dabar, ką sunku įsivaizduoti, tai gerai, kad aš tada tų vaikų neturėjau. Aš manau, kad jeigu man numesti kokį 10 metų, aš būčiau buvęs dar ganėtinai blogu tėvu“, – sako Deivydas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)