Viešas pasipiršimas dainininkei Natalijai Bunkei, migloti santykiai su socialinių tinklų žvaigžde Monika Šalčiute, flirtas su modeliu Elita Citovičiūte – tai tik keletas visuomenės dėmesį atkreipusių Ugniaus veiksmų. „Mane žmonės rimtai poravo su šiomis moterimis, nors visa tai tebuvo provokacija žiniasklaidai“, – laidoje prisipažįsta Ugnius.

Ugnius ir Jurgita Kiguoliai, žinoma pramogų pasaulio pora, išsiskyrė prieš penkerius metus. Tačiau, kai Ugnius Seime sakė kalbą apie skiepus, žurnalistai tarp atėjusiųjų pastebėjo ir Jurgitą. „Ji mane labai palaiko“, – neslepia Ugnius.

Dar akylesni Ugniaus gerbėjai pastebėjo, kad neseniai verslininkas kartu su buvusia žmona grįžo iš kelionės po Jordaniją. Sklinda kalbos, kad pora ir vėl vienas kitam puoselėja šiltus jausmus.

„Prisikomentuoti galima visko. Gyvenimas eina savo vaga ir kaip bus, taip bus. Gal taip, gal kitaip, bet aš niekada nebuvau nutraukęs santykių nei su vaiku, nei su Jurgita, visą laiką mes gražiai bendravome, kad ir kas bebūtų, o kaip toliau gyvenime bus, tai parodys laikas.“

Tačiau Ugnius, paklaustas apie jausmus žmona, iškart pasikeičia – tampa tylesnis, renka kiekvieną žodį.

„Kai žmogus ko nors nori gyvenime, tai įvairios galimybės yra. Turbūt tiesiog reikia vėl vienas prie kito priprasti, atrasti, pamilti, galbūt dar viskas įmanoma. O gyvenimas yra nenuspėjamas, ir visaip gali pakrypti, – prisipažino Ugnius. – Nieko blogo negaliu pasakyti apie Jurgitą. Tai aš buvau kaltas dėl skyrybų. Nemanau, kad sūnus labai ir jautė tas skyrybas. Mes bendraujame, daug dėmesio skiriame vienas kitam. Nėra taip, kad aš jį tik savaitgaliais pasiimu. Aš jį kiekvieną dieną matau“.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)