Šaulio moteris

Po šiuo Zodiako ženklu gimusi mergina pasirodė jūsų horizonte, o jūs dar visiškai kontroliuojate situaciją? Tada bėkite toliau.

Moterų atstovių, gimusių po Šaulio ženklu, negalite kontroliuoti, įsprausti į rėmus ar nukreipti. Jos mėgsta laisvę ir visada daro tai, ką nori.

Blogiausias Šaulio moters įprotis yra tas, kad ji visada mėgsta linksmintis. Ji niekada nepaklus nuobodžiam vyrui, todėl daugeliui ji atrodo neįtikėtinai nemalonus žmogus.

Jaučio moteris

Pernelyg reikli sau ir kitiems, Jaučio moteris nesitenkina mažu: ji nori geriausio vyro, geriausio buto, geriausio automobilio ir taip toliau.

Todėl pralaimėjusiems Jaučio moteris gali atrodyti pernelyg merkantiliška. Tačiau tikrai nėra nieko blogo siekti geriausio. Jaučio moteris toksiška tuo, kad kartais mėgsta varžytis tarp savo sužadėtinių. Nors dvikovos jau praeitis, brangioji.

Galbūt geriau išsirinkti vieną iš jų pačiai, o ne versti juos kovoti dėl jūsų dėmesio.

Liūto moteris

Su šia moterimi labai sunku sutarti tiems, kurie nesupranta sarkazmo, yra pernelyg jautrūs arba linkę kritikuoti visus aplinkinius.

Trumpai tariant, vyrai, laikykitės atokiau nuo moters Liūto dėl savo sveikatos ir gerovės.

Liūto moteris yra labai charizmatiška, ryški asmenybė, tačiau ji pernelyg egoistiška ir mėgsta kritikuoti kitus. Tačiau nesiginčykite su ja, nes kyla pavojus išgirsti viską, ką ši mergina iš tikrųjų galvoja apie jus.

Be to, Liūto ženklo moterys dažnai būna savanaudiškos.

Pirmenybę teikti sau – tai nėra blogai, netgi gerai. Tačiau kartais tai virsta atviru savanaudiškumu, o tai jau yra nesveikas polinkis.

Svarstyklių moteris

Svarstyklės yra linkusios į perfekcionizmą, tačiau kartais tai sukelia didelių problemų visiems aplinkiniams.

Jei Svarstyklės nuo vaikystės buvo mokomos, kad turi būti tvarkingos, protingos, geriausios ir gražiausios, jai prireiks labai daug laiko pasiruošti. Jos netenkins „bet kaip", ji nori geriausio, tobuliausio.

Tai gali būti taikoma ir jos asmeniniam gyvenimui. Jei Svarstyklės nori turėti geresnius namus, jos daug metų praleis to siekdamos, įstrigusios remonto darbuose, bet sukurs geresnius namus.

Jei ji nori gerai besielgiančių vaikų, vaikai, saugokitės. Būsite globojami, norite to ar ne.

Be to, Svarstyklės visada siekia harmonijos, todėl stengsis užkelti vieną užpakalį ant dviejų kėdžių, derindamos karjerą, šeimą ir draugus.

Tačiau tai ne visada turi gerų pasekmių.

Todėl šio Zodiako ženklo atstovai paprastai yra linkę į emocinį perdegimą.