Sunki pradžia

Šiuo metu Pamela atsidavusi filantropinei veiklai ir vadovauja savo fondui, kuris remia organizacijas ir asmenis, stovinčius pirmose žmogaus, gyvūnų ir aplinkosaugos teisių apsaugos linijose. Vis dėlto sunkumai lydėjo ją nuo pat ankstyvųjų metų, kai ji dar augo Vankuveryje, Kanadoje.

Pamela Denise Anderson gimė 1967 m. liepos 1 d. darbininkų šeimoje. Baigusi vidurinę mokyklą ji dirbo fitneso instruktore, kol buvo pastebėta Kanados futbolo rungtynėse, kai per didžiulį stadiono ekraną buvo parodyta su prigludusiais „Labatt“ alaus marškinėliais. Tuomet „Labatt“ pasamdė ją kaip savo reklamos veidą. Netrukus Pamela sulaukė pasiūlymo iš „Playboy“ žurnalo.

Norėdama įgyvendinti savo svajonę tapti aktore, ji persikraustė į Los Andželą. Laiškuose, kuriuos ji siuntė savo vidurinės mokyklos vaikinui Tyrone'ui, būsima aktorė skundėsi, koks sunkus yra kelias į šlovę. 1989 m. spalį ji rašė: „Prašau, prašau, prašau, esu vieniša, man reikia laiškų arba telefono skambučių. Sunku pradėti karjerą. Tenka susitaikyti su daugybe bjaurasties... Tiesiog reikia tiek velniškai daug laiko, kad kas nors kitas tavimi patikėtų, o kai pagaliau tavimi patiki, pasirodo, jie turi savo slaptų kėslų. Jie tiesiog nori tave vienaip ar kitaip paprotinti...“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)