Tik nedaugelis žmonių yra pasirengę širdies smūgio pasekmėms, tačiau yra Zodiako ženklų atstovų, kurie prireikus yra pasirengę prisiimti atsakomybę.

Avinas. Gyvenimo kelionės vertė

Tokie žmonės lengvai užmezga naujas pažintis ir be baimės kuria naujus santykius.

Kiekviena pradžia jam lyg pirmas kartas. Jis nuoširdžiai tiki, kad rado savo idealą, bet, nusivylęs juo, nuolankiai sutinka, kad ir šį kartą paieškas teks pradėti nuo pradžių.

Avinas nešvaistys laiko gelbėdamas skęstantį laivą, jei jis jums nieko daugiau nejaučia.

Juk jo sieloje glūdintys jausmai ir supratimas apie tikrosios meilės egzistavimą neleidžia jam ilsėtis, jis suvokia, ką daro ir ką palieka.

Liūtas. Orumas ir sąžiningumas

Didelis smūgis ego yra išdavystė arba tiesiog santykių nutraukimas, kuriuos inicijavo ne išdidusis Liūtas.

Šie žmonės labai retai atleidžia neištikimybę, jei jaučia šaltumą iš savo ir (arba) partnerio pusės, stengiasi nutraukti sąjungą.

Jie nemėgsta gilintis į detales, aiškintis, kokia yra problema, lygiai taip pat jie nesileis į bandymus išsaugoti santykius, priešingai, dar labiau nutols, analizuodami artimo žmogaus veiksmų ir poelgių pokyčius.

Liūtas jei jau rado naują išrinktąjį, jis negrįžtamai išprovokuos išsiskyrimą.

Šaulys. Laisvę mylintis

Jie vadovaujasi savo emocijomis ir jausmais ir nuoširdžiai tiki, kad visada bus su žmogumi, kurį įsimylėjo.

Bet jei partneris staiga įsibrovė į savo asmenines ribas, kategoriškai apribojo laisvę, parodė aroganciją, atsisakė išklausyti ir suprasti Šaulį, tada meilė žūsta.

Tokiais atvejais be gailesčio Šaulys imsis iniciatyvos išsiskirti, net jei jūs ir jis turite šeimą, vaikų, bendrą verslą ir panašiai, visa tai negalės išlaikyti laisvę mylinčio Šaulio.

Vandenis. Nepastovumas ir nuoširdumas

Vandenis sako tai, ką galvoja, bet problema ta, kad jo sielos būklė labai nepastovi, ir problema yra ne emocionalumas, o jo pažiūrų ir nuomonių nepastovumas.

Šis ženklas, apgaubtas nuoskaudos, kuri užtemdo žmogaus protą, išdrįsta griauti viską aplinkui, o vėliau dažnai gailisi dėl išsiskyrimo.

Šiems žmonėms jausmai nėra patys vertingiausi.

Tiesą sakant, be savo išrinktosios, yra pomėgiai, draugai, karjera, svarbūs reikalai, o svarbiausia - neatrastas gilus, pilnas paslapčių ir paslapčių vidinis Vandenio pasaulis, todėl jam labai lengva jus palikti.

Vienatvė tai laisvė, o tu esi tas, kuris nori ją atimti.