Internete esanti sekso žaislų parduotuvė „Sunset Satisfaction“ skirta tiems, kuriems standartiniai sekso žaislai – pernelyg stiprūs, per aktyvūs, rašoma tinklalapyje independent.co.uk.

Pastaraisiais metais Londone gyvenantys S. Noble ir jos partneris Peteris Marriottas edukuoja vyresnio amžiaus žmones apie seksą ir stengiasi pagerinti jų seksualinį gyvenimą. Pora drauge vedą tinklalaidę „Sekso patarimai vyresnio amžiaus žmonėms“.

S. Noble turi „TikTok“ paskyrą ir apie 50 tūkst. sekėjų; šioje paskyroje ji su savo partneriu aptaria, kas trukdo vyresnių žmonių seksualumui.

„Žmonės rašo daug komentarų, taip sužinojome, kad daug į šeštą ir į septintą dešimtmetį įžengusių žmonių turi seksualinio gyvenimo sunkumų, jiems sunku patirti malonumą“, – teigė S. Noble.

Ji pabrėžė, kad parduotuvės asortimentas paprastas, nes jie nenorėjo apkrauti žmonių pernelyg dideliu kiekiu produktų: „Daug sekso žaislų parduotuvių turi tiek daiktų, kad žmonės nežino, nuo ko pradėti. Bent jau tokia buvo mano patirtis, kai ėmiau domėtis sekso žaislais. Mane pribloškė jų gausa, o kai kurie buvo per daug intensyvūs. Mes siūlome ir daug knygų – daug knygų, kurias pati skaičiau ir rekomenduočiau, nes jos tikrai naudingos, kai ieškai būdų, kaip vyresniame amžiuje patirti malonumą.“

Atsiliepimai apie parduotuvę išskirtinai pozityvūs, nors S. Noble atrodo, kad yra per mažai informacijos apie seksą vyresniems žmonėms.

Seksologė Gail Thorne teigė: „Galbūt atrodo, kad tik jauni žmonės su „tobulais“ kūnais mylisi ir turi intymų gyvenimą, bet taip nėra. Mes inicijuojame visuomenėje pokalbį apie tai, kad seksas ir intymumas, – kad ir ką apimtų šie du žodžiai, – vyresnio amžiaus žmonėms ne mažiau svarbus nei kitiems.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją