Nenusivilti, jei nepavyko

Aušrą drąsiai galima vadinti greitųjų pasimatymų eksperte, mat dalyvauja juose nuo pat jų pradžios Lietuvoje. „Prieš kokių 13 metų mane pakvietė sudalyvauti tokių pažinčių atidarymo vakare. Esu smalsi, man buvo įdomu, tad mielai sutikau. Be to, buvau vieniša“, – pasakojimą pradeda moteris.

Tokių pasimatymų taisyklės gana paprastos. Po 10 vyrų ir moterų, su kiekvienu bendrauji po 4 minutes. Jei patiko – rašai „taip“, jei ne – „ne“ ir eini prie kito. Vakaro pabaigoje organizatoriai susumuoja rezultatus ir tiems, kam „taip“ sutapo – duoda vienas kito kontaktus. Anot Aušros, jai pirmas kartas buvo gana sudėtingas, nes nebuvo pasiruošusi. „Buvau labai pasimetusi, visai nesusigaudžiau. Maniau, kad paskui įvertinsiu pašnekovus ir sudėsiu „taip“, „ne“, bet viskas galvoje susimaišė. Kitus kartus jau žinojau, kaip elgtis, buvo paprasčiau, nes iš anksto apgalvojau, ką reikia paklausti, iškart žymėjau, kas patiko, o kas – ne“, – pasakojo pašnekovė.

Ar pasimatymai Aušrai pasiteisino? Taip. Keletą santykių ji sukūrė. „Ten sutikau labai įdomių, įvairių žmonių. Buvo keletą santykių, vieni tęsėsi ilgai, kiti trumpiau, bet galiausiai vis tiek pasukome skirtingais keliais. Galiu pasakyti, kad tikimybė sutikti savo antrą pusę greituosiuose pasimatymuose tikrai yra, šansų ten yra daugiau nei einant į tradicinius pasimatymus. Ypač patogu tiems, kas neturi daug laiko. Juk čia per 40 minučių nueini į 10 pasimatymų. Kur dar taip įmanoma“, – šypsojosi moteris.

Paklausta, apie ką per tas 4 minutes spėja poros pakalbėti, Aušra sakė, kad klausimai yra įvairūs. „Viskas priklauso nuo pašnekovo, bet dažniausiai vis tiek pasidomiu, kokius mokslus baigė, kuo domisi, kokių hobių turi. Ieškau dalykų, kurie mus galėtų sieti. Kitą kartą būna, kad tave klausinėja taip intensyviai, kad tu net nespėji paklausti. Vieni vaikinai yra iniciatyvūs, kiti – nelabai. Prisitaikai prie jų. Dešimt kartų to paties klausti irgi nesinori. Jei žmogus patinka, giliniesi labiau, ieškai sąlyčio taškų. O jei matai, kad nieko nebus, kalbi apie orą ir bites“, – pasakojo pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją