Tinklalapis purewow.com sudėliojo, kokia sekso poza kokiam Zodiakui tinka labiausiai.

Avinas: lotosas

Ugningas ir kūrybingas Avinas yra lyderis ir norės prisiimti atsakomybę miegamajame. Tačiau jis taip pat mėgsta šiek tiek pagudrauti. Sėdima lotoso padėtis suteikia daug intymumo akis į akį, tačiau leidžia įnešti šiek tiek aistros, kuri avinus užveda.

Kaip padaryti: partneris atsisėda ant lovos sukryžiavęs kojas, o partnerė, apkabindama kojomis, atsisėda ant jo. Tiek partneris, tiek partnerė apsikabina vienas kitą rankomis, kad skverbimasis būtų patogesnis.

Jautis: atvirkštinė kaubojė

Jaučiams patinka leistis į sekso žaidimus, todėl jie yra už bet kokią pozą, kuri leidžia jiems įtvirtinti savo dominavimą. Ši klasikinė merginos viršuje pozicija yra pats tinkamiausias būdas pranešti savo partneriui, kas čia yra viršininkas.

Kaip padaryti: kol partneris guli ant nugaros, mergina atsigula iš viršaus nugara jam į veidą, nukreipdama kojas į jo pečius. Galima sėdėti tiesiai ar pasilenkti į priekį.

Dvyniai: šuniukas

Šio oro ženklo žmonės yra labai energingi. Šuniuko poza leis jiems panaudoti dalį tos siautulingos energijos, kuri paprastai nukreipiama į jų kasdienį gyvenimą. Taip pat galite tikėtis daug nešvankių pokalbių iš šių plepių ir šmaikščių dvynių.

Kaip padaryti: moteris atsistoja keturiomis, o partneris už jos atsiklaupia ant kelių.

Vėžys: misionierius

Puoselėjantis, mylintis ir emocionalus Vėžys yra itin jausmingas. O geriausia poza, kuri parodo meilę, yra misionieriaus. Šie labai emocionalūs ženklai mėgsta užmegzti akių kontaktą ir paskęsti partnerio glėbyje. Neišsigąskite, jei jie sekso metu ims verkti, rėkti ar juoktis.

Kaip padaryti: moteris atsigula ant nugaros, o partneris – ant jos.

Liūtas: baleto šokėjas

Dramatiški Liūtai yra žinomi dėl savo aistros, stiprybės ir dramos. Šie saulės ženklai mėgsta puikuotis, todėl sekso srityje norės parodyti savo pranašumą. Būkite pasiruošę paprakaituoti.

Kaip padaryti: moteris stovi ant vienos kojos, atsigręžusi į partnerį, o kitą koją apvynioja aplink jo liemenį. Jis ją prilaiko.

Mergelė: šaukštelis

Mergelė yra susijusi su tyrumu ir nekaltumu, todėl ji nesimylės, kol nesijaus su jumis patogiai. Ši padėtis paprasta ir neįvertinta, tačiau tai puikus būdas užmegzti intymų ryšį – netgi galite susikibti rankomis.

Kaip padaryti: partnerė guli ant šono, o partneris įsitaiso už jos ir įsiskverbia iš nugaros.

Svarstyklės: 69

Svarstyklės sukuria pusiausvyrą visuose savo gyvenimo aspektuose, todėl nenuostabu, kad tas pats galioja ir miegamajame. Ši poza yra tinkama jų sąjungininkė, nes joje lygiai taip pat svarbu mėgautis savo partneriu.

Kaip padaryti: partneris guli ant nugaros, o moteris užlipa ant viršaus, kad jos kojos atsidurtų ties jo galva.

Skorpionas: 69 atsistojus

Šis seksualumu spinduliuojantis ženklas turi kuo nustebinti, tad pasiruoškite maloniems siurprizams. Tai nėra pati praktiškiausia padėtis, tačiau toks ir yra Skorpionų tikslas.

Kaip padaryti: partneris stovi, o moteris ant jo kaba žemyn galva, jo kaklą apsivyniojusi kojomis.

Šaulys: kaubojė

Šauliams patinka nuotykiai, todėl jie gali išbandyti šią poziciją visur, kur tik įmanoma. Gyvenimas yra smagiausias, kai šie triukšmingi ugnies ženklai gyvena ant ribos.

Kaip padaryti: vyras atsigula ant nugaros, o moteris atsiklaupia ant jo taip, kad būtų patogu įsidėti jo penį.

Ožiaragis: sofa

Tai tarsi sėdintis lotosas, bet su papildoma atrama nugarai. Šie žemės ženklai yra viršininkai visame kame, ką jie daro, todėl natūralu, kad nebijo imtis atsakomybės miegamajame.

Kaip padaryti: vyras patogiai atsisėda ant sofos, o moteris apžergia jį ir atsisėda veidu į partnerį.

Vandenis: galinio įrašo poza stovint

Vandeniams patiks, kad ši padėtis suteiks naujų potyrių miegamajame. Išbandykite ją pasilenkę, atsiremę į tvirtą paviršių.

Kaip padaryti: moteris pasilenkia į priekį ir atsiremia į kokį nors kietą paviršių. Vyras įsiskverbia iš už nugaros taip, kad jo pilvas remtųsi į jos nugarą.

Žuvys: šoninis balnas

Neptūno – vandenyno dievo – valdoma padėtis, kuri imituoja nuolatinį bangų siūbavimą, neabejotinai nuves šiuos ženklus į finišo liniją. Tai ne tik leis giliai įsiskverbti, bet ir padės išlaikyti stabilų tempą, ko jie taip trokšta miegamajame.

Kaip padaryti: vyras atsigula ant nugaros, kojas laiko šiek tiek pražergęs, o galvą padeda patogiai ant pagalvės. Moteris atsisėda ant jo šonu ir imasi iniciatyvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją