Tai parodė apklausa, kurioje dalyvavo 1 200 vedusių mergišių, auginančių vienokį ar kitokį naminį gyvūną.

Nustatyta, kad daugiausia iš jų – 20 proc. – laikė roplius.

Mažiausia neištikimų vyrų dalis – vos 4 proc. – laikė paukščius, pavyzdžiui, papūgas arba banguotąsias papūgėles. Taigi vyrai, turintys namuose paukščių, kelia mažiausiai rizikos, jog išlėks „pasiskraidyti“.

Pačiame dešimtuko viduryje atsidūrė žiurkių mylėtojai – jie sudarė 16 proc. respondentų. Tačiau moterys turėtų gerai pagalvoti, prieš tekėdamos už vyrų, kurie mėgsta kates – jie sudarė 19 proc. ir neištikimų vyrų lygoje užima antrą vietą.

Driežų ir atogrąžų žuvų mėgėjai taip pat yra gana linkę užmegzti nesantuokinius ryšius – jie palaidūnų dešimtuke užima atitinkamai antrą ir trečią vietas. Moterys veikiausiai taip pat turėtų atidžiau įvertinti šunų mylėtojus, kurie liko septintoje vietoje. Taip pat reikėtų stebėti ir žiurkėnų bei triušių savininkus.

Tačiau jei jūsų išrinktasis laiko vėžlį, jis, panašu, neskubės jūsų apgaudinėti.

Šios apklausos rėmėjų IllicitEncounters.com atstovas spaudai sakė: „Atrodo, kad vyrai, laikantys roplius, iš tikrųjų yra didžiausios gyvatės“.

„Jei ieškote vyriškio, kuris būtų jums ištikimas, rinkitės tuos, kurie namuose laiko paukštelius – jie rečiausiai iš visų naminių gyvūnų mylėtojų susiranda meilužę“.

Visas nesantuokinius ryšius mėgstančių gyvūnų mylėtojų dešimtukas, kurį sudarė susituokusių žmonių pažinčių svetainė „Illicit Encounters“, atrodo taip:

1. Gyvatės – 20 proc.

2. Katės – 19 proc.

3. Driežai – 18 proc.

4. Atogrąžų žuvys – 17 proc.

5. Žiurkės – 16 proc.

6. Žiurkėnai – 15 proc.

7. Šunys – 14 proc.

8. Triušiai – 12 proc.

9. Vėžliai – 10 proc.

10. Paukščiai – 4 proc.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)