Mados renginyje Niujorko metropoliteno meno muziejuje verslininkas vilkėjo juodą smokingą, o jo motina pasipuošė burgundiškojo vyno spalvos aksomine suknele ir ilgu perlų vėriniu, rašoma tinklalapyje newsweek.com.

Kas tokia Maye Musk?

74 m. E. Musko motina Maye Musk gimė Kanadoje, vėliau jos šeima išvyko į Pietų Afriką. Moteris 50 metų dirbo modeliu, šiek tiek laiko yra dirbusi dietologe.

M. Mask su buvusiu vyru Errolu Musku susilaukė trijų vaikų – sūnų Elono, Kimbalo ir dukters Toscos.

Moteris padarė įspūdingą modelio karjerą, jos nuotraukos ne kartą puošė „Vogue“ viršelius. 2014 m. ji nusifilmavo „Beyonce“ dainos klipe „Haunted“, o praėjusio amžiaus dešimtą dešimtmetį jos nuotrauką buvo galima pamatyti ant garsių „Special K“ dribsnių pakelių, rašo „The New York Times“.

Maye Musk

M. Musk viename interviu pajuokavo: „Buvau garsi, kol Elonas neišgarsėjo.“

2018 m., būdama 69 m., ji tapo vyriausiu kosmetikos prekės ženklo „Covergirl“ veidu.

„Tikrai manau, kad grožio srityje daugėja išminties, – tada sakė ji „Elle“ žurnalui. – Matome, kad atstovaujama daugiau žmonių. Tikrai nemaniau, kad sulaukusi beveik 70-ies tapčiau „Covergirl“ veidu.“

2016 m. „Met Gala“ renginyje E. Muskas irgi pasirodė su motina.

2021 m. M. Musk su sūnumi E. Musku dalyvavo laidoje „Saturday Night Live“.

Turtingiausio pasaulyje žmogaus motina yra sakiusi, kad buvo griežta motina. „Manau, buvau griežta, vaikai sako, kad spausdavau juos. Manau, svarbu būti mandagiam, pagalvoti apie kitus, daryti gera kitiems. Dirbau dietologe, jie matė mano pastangas. Visi mano vaikai daro kažką gero žmonių labui“, – pernai sakė ji „Insider“.

Praėjusią savaitę ji tapo vyriausia moterimi, kuri papuošė „Sports Illustrated“ žurnalo viršelį. „Džiaugiuosi, kad turiu galimybę parodyti, jog moterys, įžengusios į 8 dešimtį, yra žavios ir kerinčios", – sakė moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją