Tinklalapis glamourmagazine.co.uk surašė, koks makiažas tinka kiekvienam Zodiako ženklui.

Avinas (kovo 21 – balandžio 19 d.)

Visas švytintis

Azartiškas, pasitikintis savimi, ryžtingas ir energingas, šis ugnies ženklas dega aistra. Jums reikia makiažo, kuris švyti, kaip ir jūs: šilti, auksiniai akcentai, smokey tipo makiažas neabejotinai suteiks šilumos.

Žinomi Avinai: Lady Gaga, Reese Witherspoon, Mariah Carey, Celine Dion, Kristen Stewart, Saoirse Ronan, Emma Watson.

Jautis (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)

Nekintanti klasika

Patikimi, praktiški, mylintys ir nepajudinami. Jaučiai mėgsta stilingus ir nesenstančius dalykus, todėl renkasi minimalistinį akių makiažo ir klasikinių raudonų lūpų derinį. Tai gražu ir niekada neišeis iš mados.

Žinomi Jaučiai: Adele, Gigi Hadid, Jessica Alba, Gal Gadot, Janet Jackson, Cher, Tina Fey.

Asociatyvioji nuotr.

Dvyniai (gegužės 21 – birželio 20 d.)

Svarbiausia – akys

Meilūs, smalsūs, protingi ir linksmi Dvyniai linkę eksperimentuoti ir pasirinkti kūrybišką makiažą. Jie akimirksniu išbandys naują spalvą, netikėtą tendenciją ar dar nematytą dažymo būdą. Jiems puikiai tiks blizgantys atspalviai, kurie patrauks kitų dėmesį.

Žinomi Dvyniai: Angelina Jolie, Natalie Portman, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Venus Williams, Lucy Hale.

Vėžys (birželio 21 d. – liepos 22 d.)

Šilta ir natūralu

Supratingi, empatiški, ištikimi ir intuityvūs žmonės. Jų rami, persikų atspalvių išvaizda puikiai atspindi jų asmenybes. Ant skruostų užtepkite abrikosinių skaistalų (tokį patį atspalvį galite naudoti ir akims), o lūpoms rinkitės šiltą, šilkinį persikų atspalvį.

Žinomi vėžiai: Margot Robbie, Ariana Grande, Mindy Kaling, Meryl Streep, Lana Del Ray, Selena Gomez.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22 d.)

Spindesys

Charizmatiškas, linksmas, pasitikintis ir išdidus – kiekvieno Liūto viduje slypi nuožmi liūtė, o tai reiškia, kad dailus žvilgsnis yra kelias, kurį ji renkasi. Paryškinkite blakstienas, padarykite katinišką akių pavedimą, sušukuokite antakius, kontūruokite veidą, o lūpoms naudokite blizgesį.

Žinomi Liūtai: JLo, Rose Byrne, Sandra Bullock, Megan Markle, Halle Berry, Jennifer Lawrence

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22 d.)

Nepriekaištingas indėlis

Tvarkingoms, sumanioms, darbščioms, dėmesingoms ir kruopščioms Mergelėms tinka toks makiažas, kuris yra toks pat glotnus, kaip ir jų asmenybės. Jei kažkas išsitepa arba yra ne vietoje – mergelė būtinai puls taisyti, kad atrodytų tobulai. Tik tada, kai viskas idealu, mergelės gali lengviau atsikvėpti.

Žinomos Mergelės: Beyonce, Zendaya, Blake Lively, Cameron Diaz, Taraji P. Henson, Lili Reinhart.

Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 22 d.)

Romantika

Žavingos, socialios, diplomatiškos ir taktiškos Svarstyklės yra natūraliai viliojančios. Joms tinka kažkas romantiško, pavyzdžiui, ryškiai raudonos lūpos ir ilgos blakstienos.

Žinomos Svarstyklės: Serena Williams, Bella Hadid, Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, Brie Larson, Hilary Duff, Gwen Stefani.

Makiažas

Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 21 d.)

Seksualu, bet miela

Išoriškai susikaupę, viduje emocingi, ryžtingi ir galingi Skorpionai yra ir stiprūs, ir švelnūs. Tobulas akių makiažas – ryškus apvedimas ir išplaukęs mėlynų šešėlių debesis. Seksualu, bet miela.

Žinomi Skorpionai: Ciara, Kendall Jenner, Kiernanas Shipka, Emma Stone, Anne Hathaway, Rachel McAdams, Hailey Bieber.

Šaulys (lapkričio 22 – gruodžio 21 d.)

Be ribų

Azartiški, laisvos dvasios, ambicingi ir protingi Šauliai yra įsitikinę, kad seka savo skonį, o ne tendencijas, o tai reiškia, kad jokiai išvaizdai jiems nėra ribų. Vieną dieną jie gali pasirinkti klasikinį makiažą, o kitą – naujų atspalvių ir formų paletę. Ir taip, ir taip – jie atrodys gerai.

Žinomi Šauliai: Miley Cyrus, Zoe Kravitz, Britney Spears, Janelle Monae, Taylor Swift, Tina Turner, Chrissy Teigen.

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19 d.)

Gražu ir praktiška

Ištikimi, praktiški ir nepriklausomi Ožiaragiai mėgsta apsvarstyti visas galimybes prieš priimdami sprendimą. Šiek tiek padūmavusios akys ir nude lūpos yra jų saugus pasirinkimas.

Žinomi Ožiaragiai: Michelle Obama, Dolly Parton, Kate Moss, Mary J Blige, Kembridžo hercogienė, Zooey Deschanel.

Vandenis (sausio 20 – vasario 18 d.)

Natūralu

Netradiciniai, kūrybingi, įžvalgūs ir protingi Vandeniai yra progresyvūs nekonformistai. Tas pats pasakytina ir apie jų makiažą. Nors jie yra tendencijų viršūnėje, jie neleis, kad tai lemtų jų pasirinkimą. Užuot taikę savo makiažui taisykles ir reglamentus, juos traukia spalvos, tekstūros ir formos, atitinkančios jų nuotaiką.

Žinomi Vandeniai: Alicia Keys, Kerry Washington, Shakira, Chloe Grace Moretz, Yara Shahidi.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20 d.)

Švelnus ir gaivus

Užjaučiančios, intuityvios, rūpestingos ir ištikimos Žuvų asmenybės renkasi švelnų makiažą – nieko per daug vaizdingo ar ryškaus. Šilti skaistalai ir auksinių atspalvių paletė puikiai dera su subtiliu akių kontūro pieštuku ir šviežiai pablizgintomis lūpomis.

Žinomos Žuvys: Rihanna, Drew Barrymore, Emily Blunt, Dakota Fanning, Lupita Nyong'o, Rebel Wilson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją