Toliau – keletas gudrybių iš portalo bebeautiful.in, kurias vertėtų prisiminti, jei norisi, kad lūpdažis po kauke neišsiterliotų ir nusiėmus kaukę lūpos atrodytų nepriekaištingai padažytos.

1. Pašalinkite balzamo perteklių

Prieš dažantis lūpas lūpdažiu, svarbu patepti jas drėkinamuoju balzamu. Šios priemonės poveikis išlieka ištisą dieną ir ji ne tik drėkina, bet ir maitina lūpas, o jei balzamas su SPF apsauga, gerokai sumažėja saulės spindulių odai daroma žala. Visgi kad ant viršaus užteptas lūpdažis neišsiteptų, balzamo perteklių reikėtų nuvalyti. Tai padaryti labai patogu popierine servetėle arba vatos diskeliu. Beje, balzamą tepkite ne prieš pat dažydamasi, o kiek anksčiau, kad kuo daugiau jo įsigertų, o kai jau būsite pasirengusi tepti lūpdažį, pašalinkite jo perteklių.

2. Naudokite lūpų pieštuką

Kokybiškas tinkamo atspalvio lūpų pieštukas dabar turėtų tapti nuolatinis jūsų palydovas. Ši priemonė ne tik paryškina lūpų kontūrus bei suteikia spalvai gelmės, bet ir sukuria paviršių, ant kurio lūpdažis daug geriau išsilaiko, taigi, mažiau tepasi ir neišbėga už ribų. Pirmiausia apveskite lūpas pasirinktos spalvos pieštuku, o tada tuo pačiu pieštuku jas nuspalvinkite. Jei tai atliksite, lūpos įgaus tolygią, matinę spalvą, be to, taps daug atsparesnės įvairioms lūpdažio nusitrynimą lemiančioms aplinkybėms, taigi, ir kaukei.

3. Rinkitės matinius lūpų dažus

Kad ir kaip žavėtumėtės lūpų blizgiais ir kreminės konsistencijos lūpų dažais, privalote suvokti, kad su veido kauke šios priemonės niekaip nesuderinamos. Štai kodėl turite pereiti prie matinių lūpdažių. Jie nėra nei teplūs, nei linkę atsispausti.

4. Ir šįkart išgelbės pudra

Lūpų pudravimas yra metodas, padedantis lūpdažiui ilgiau neblukti. Pasipudruoti lūpas labai paprasta: pirmiausia jas pasidažykite, tada prispauskite prie jų popierinę servetėlę ir papudruokite pudruotu šepetėliu (per servetėlę). Kai tai atliksite, servetėlę atsargiai atitraukite. Pudra sugers lūpdažio perteklių ir sutvirtins ant lūpų likusį spalvai palaikyti būtiną jo kiekį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)