Kiek pinigų princo Harry žmona kasmet išleidžia savo grožio ir sveikatos priežiūrai? Ekspertai atliko apytikslius skaičiavimus ir liko priblokšti. Paaiškėjo, kad rūpinantis savimi taip, kaip Sasekso kunigaikštienė, per metus tektų išleisti 42 618 svarų (50 513 eurų). Ar norite sužinoti, iš ko susidaro ši suma?

Akupunktūra

Prieš Archie gimimą Meghan lankėsi pas garsų akupunktūros meistrą Rossą J. Barrą. Kassavaitinės 45 minučių trukmės procedūros jo klinikoje per metus atsieina 6 242 svarus (7 398 eurus). Taip pat žinoma, kad kunigaikštienė šiuo gydymosi būdu sudomino ir savo vyrą.

Veido masažas

Gyvendama Londone, Meghan lankydavosi pas kosmetologę Nicholą Joss, kuri princo Harry išrinktajai atlikdavo savo firminį veido masažą. 2014 metais per interviu „Birchbox“ M. Markle paaiškino, kodėl jai taip patinka ši procedūra: „Atlieku veido pratimus pagal vieną mano mylimiausių estetikių Nicholą Joss, ir jie iš esmės formuoja jūsų veidą iš vidaus. Prisiekiu, tai tikra efektyvu. Tomis dienomis, kai tai darau, mano skruostikauliai ir žandikaulis tampa dar ryškesni“. Mėnesio kursas kainuoja 480 dolerių, taigi per metus už tokius masažus tektų pakloti 5 780 dolerių, arba 4 210 svarų (4 989 eurus).

Meghan Markle

Veido kosmetika

Ekspertai teigia, kad M. Markle pasekė Kembridžo kunigaikštienės pavyzdžiu ir pradėjo naudoti „Beuti Skincare“ nakčiai skirtą eliksyrą, pavadinimu „Beauty Sleep Elixir“. Vienas šio aliejų, vitaminų, omega rūgščių ir mineralų mišinio buteliukas, kurio pakanka keletui mėnesių, kainuoja 65 dolerius, arba 47 svarus (55 eurus). Taigi per metus šiai priemonei tektų išleisti 260 dolerių, arba 190 svarų (225 eurus).

Švytinčios odos efektą M. Markle padeda pasiekti ryžių fermentų milteliai „Tatcha Rice Enzyme Powder“, nušveičiantys žūvančias odos daleles. Jie taip pat kainuoja 65 dolerius, taigi per metus susidaro 250 dolerių.

Pilatesas

M. Markle mėgstamas „Megaformer“ pilatesas yra aukšto intensyvumo, bet mažo krūvio treniruotė, kurią Sasekso kunigaikštienė kažkada yra pavadinusi „geriausiu dalyku, kurį galite padaryti savo kūnui“. Ji paaiškino: „Jūsų kūnas iš karto pasikeis... apsilankykite dviejuose užsiėmimuose ir iš karto pamatysite skirtumą“. Pati M. Markle lankosi studijoje, kuri priklauso jos bičiulei, pilateso trenerei Heather Dorak, tačiau egzistuoja ir autonominiai „Megaformer“ treniruokliai, skirti tokioms treniruotėms. 12 privačių apsilankymų per mėnesį H. Dorak pilateso studijoje Kalifornijoje kainuoja 1020 dolerių, arba 745 svarus (883 eurus). Treniruoklio kaina siekia 22 900 dolerių, arba 16 680 svarų (19 770 eurų).

Asmeninis treneris

Kai M. Markle ruošėsi vaidmeniui seriale „Force Majeure“, ji sportavo su asmeniniu treneriu Craigu McNamey, kuris Kalifornijoje yra įkūręs sporto studiją „Catalyst Health“. 60 minučių trukmės asmeninė treniruotė šioje studijoje kainuoja 119 dolerių. Net radus pigesnį variantą už 60 dolerių ir pasirinkus dvi treniruotes per savaitę, per metus susidaro 6 240 dolerių, arba 4 545 svarai (5 386 eurai).

Princas Harry ir Meghan Markle

Vitaminų kokteiliai

Per interviu „Today“ M. Markle atskleidė, jog norėdama tapti žvalesnė, vietoje kavos ji kasdien geria šviežiai spaustas sultis, kurias gaminasi pati su „Vitamix“ maišytuvu. „16 val. pajutus energijos nuosmukį, labai lengva patekti į noro išgerti kavos pinkles. Tačiau aš rytais imu obuolį, kopūsto, špinatų, citrinos bei imbiero ir sutrinu maišytuve „Vitamix“. Esu pastebėjusi, kad gurkšnoti šį kokteilį yra daug geriau, negu puodelį espreso“, – pasakojo aktorė. Šis maišytuvas kainuoja 480 dolerių, arba 350 svarų (414 eurų). Taip pat pridėkite dar kasdienes vitaminų kokteilių ingredientų pirkimo išlaidas.

Probiotikai

Keliaujant M. Markle dažnai pučia pilvą. Savo tinklaraštyje aktorė rašė, kad su dažnų skrydžių pasekmėmis ji kovoja gerdama probiotikus „Dr. Ohhiar`s Probiotics“. M. Markle taip pat pažymėjo, kad keliaujant reikia gerti tiek vandens, „tarsi mirtumėte iš troškulio“. Ji sakė, kad probiotikų ir vandens derinys „palaikys žarnyno sveikatą“ ir kovos su laiko juostų peršokimo pasekmėmis. 60 minėto preperato kapsulių kainuoja nuo 35,20 dolerio. Kasdien geriant po dvi kapsules (kaip rekomenduojama anotacijoje), per metus probiotikai atsieis 428 dolerius, arba 311 svarų (368 eurus).

Psichoterapija

M. Markle yra atvirai prisipažinusi, kad naudojasi psichoterapeuto paslaugomis. Norint palaikyti psichinę sveikatą, pas specialistą reikėtų lankytis kartą per savaitę. Kiek kunigaikštienė moka už vieną seansą, neaišku, bet jei imsime 250 dolerių kainą, kuri Jungtinėse Valstijose dar nėra pati didžiausia, per metus susidarys 13 tūkstančių dolerių, arba 9 470 svarų (11 224 eurai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)