Kaip nugalėti baimes ir siekti savo tikslų? Kodėl būtina nebijoti klysti ir bandyti? Kaip atskleisti savo didžiausią potencialą? Į šiuos ir kitus aktualiausius nūdienos klausimus atsakymus gvildens įspūdinga konferencijos pranešėjų plejada – Vaira Vike-Freiberga, Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė, Laura Winterling, Christina Bengtsson, Beata Nicholson, Juozas Statkevičius, Inga Jankauskaitė ir kiti.

„Kai šalis apimta pandemijos ir ne pačių geriausių nuotaikų, ypatingai svarbu skleisti optimizmą, pozityvą, pagalbos vienas kitam sinergiją, todėl džiugu, kad pavyko sukviesti išties įspūdingus pranešėjus, kurie jau spalio 8 d. susitiks su Lietuvos moterimis „Žalgirio“ arenos amfiteatre gyvai ir nuotoliniu būdu vyksiančioje konferencijoje „Moters vizija,“ – džiaugėsi konferencijos „Moters vizija“ vadovė Emilija Šakalienė.

Įkvepiančios garsių, daug pasiekusių konferencijos pranešėjų atviros istorijos, kurios taip pat yra pažymėtos didžiuliais iššūkiais, suteiks jėgų ir naujos energijos. Kaip atrasti savyje jėgų, kai netenki šeimos, po patirtų nesėkmių prarandi pasitikėjimą savo jėgomis, neturi investicijų verslui kurti, vis tiek nepasiduoti ir kovoti už savo svajonę.

Šioje konferencijoje pranešimus skaitys, pirmoji Baltijos šalyse moteris Prezidentė Vaira Vike-Freiberga, kurios pagrindinė žinutė moterims – su baimėmis reikia ne kovoti, o jas įveikti! Ir NASA bei ESA astronautų trenerė – Laura Winterling, kurios patirtis parodė, kaip svarbu nebijant suklysti greitai priimti naujus sprendimus ir gebėti valdyti kylantį nerimą, stresą bei tame efektyviai funkcionuoti – tai apie šiuolaikinės moters išskirtinius įgūdžius.

Žinomiausia dėmesio koncentracijos lektorė Pasaulyje, TED konferencijų pranešėja Christina Bengtsson pasidalins, kokias metodikas turime pritaikyti kasdien, kad dirbtume be streso, efektyviai ir atrastume darbo bei asmeninio gyvenimo harmoniją.

Konferencija „Moters vizija“ vyks Kauno „Žalgirio“ arenos amfiteatre spalio 8 d. 10 iki 18 val. gyvai ir nuotoliniu būdu www.motersvizija.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)