Balių mažiau" – paklaustas, kaip pandemija paveikė jo veiklą, sako Juozas. Bet, anot jo, moterys vis tiek puoštis nori. Ne tik savo kūryba, bet ir aštriais pasisakymais garsėjantis dizaineris, žodžių į vatą nevyniojo ir laidoje „Moters vizija", kur jį kalbino DELFI TV žurnalistė Daiva-Žeimytė Bilienė.

„Kai yra galantiška publika, ir aš galiu būti galantiškas, aš moku prisitaikyti", – teigia J. Statkevičius. Paklaustas, ar Lietuvos publika galantiška, jis atvirai rėžia: „Tikrai ne. Kai mes buvom maži, mes sveikindavomės su visais. Dabar eina du tėvai – skanuoja viską iš viršaus. Vaikai jų nei „labas", nei nieko. Labai faina sėdėti per koroną su pižamom, bet gi gal galima ir ko nors išmokyti vaiką".

Apie galantiškumą, Lietuvos moterų poreikius, pandemiją ir netgi apie Palangos paplūdimius – laidoje „Moters vizija" jau šį antradienį – spalio 5 d. per DELFI TV 20.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)