Šviesios akys

Leidinys „Journal des Femmes“ apklausė 900 vyrų, kokia moterų akių spalva jiems labiausiai patinka. Apklausos duomenimis, 40 proc. respondentų labiausiai patinka šviesiai žalios arba šviesiai žydros akys, rašoma tinklalapyje marieclaire.ru.

Švelnumas

Ta pati apklausa parodė, ko vyrai labiausiai trokšta iš moterų. Pasirodo, ne sekso ir ne barščių, o švelnumo. Net 46 proc. pirmiausia paminėjo būtent švelnumą, antroje vietoje – moterišką išmintį, trečioje – humoro jausmą.

Kvepalai

Kad vyras pamestų galvą dėl moters aromato, šis turi jam patikti. Kitaip tariant, kvepalai turi harmoningai derėti su natūraliu jos kvapu. Kūrybingi gamintojai paiso šios tendencijos ir kuria aromatus jam ir jai, kuris suartina žmones ir netgi įžiebia tarp jų aistrą.

Moteriškos formos

45 proc. Britanijos universiteto apklaustų vyrų nuoširdžiai atsakė – jiems patinka, kai yra į ką pažiūrėti ir ką pačiupinėti. Vyro pasąmonę jaudina seksualūs moters kūno linkiai, tad vyrai netgi linkę užmerkti akis į kelis papildomus kilogramus. Labai liesos moterys patinka tik 34 respondentų.

Prancūzės

„Harris Interactive“ tyrimas parodė, kad seksualinėse fantazijose vyrai dažniau atsiduria su prancūzėmis, nei su kitų tautybių atstovėmis.

Moteriškumas

50 proc. vyrų patvirtino seniai žinomą tiesą – jiems labai patinka moterys su sijonu ir aukštakulniais. Ir svarbu ne sijono ilgis, o įvaizdžio moteriškumas. Pavyzdžiui, mažiau nei 10 proc. apklaustųjų teigė, kad jiems patinka sportiškai apsirengusios moterys.

Duobutė ant smakro

Neįtikėtina, bet tai faktas – 42 proc. vyrų duobutė ant smakro asocijuojasi su protu. 23 proc. žavisi strazdanomis, 21 proc. – apgamu virš viršutinės lūpos (kaip Cindy Crawford) ir tik 6 proc. neprieštarautų, jei moteris kažkurioje veido dalyje turėtų įsivėrusi auskarą.

Ilgi palaidi plaukai

Net 58 proc. vyrai vaizduotėje mato savo moterį ilgais, palaidais plaukais. Tik 9 proc. balsvo už kuodelį ar į uodegą surištus plaukus.

Brunetės

Džentelmenams patinka blondinės? Na ne. Skandinavų žurnalo apie psichologiją duomenimis, 53 proc. vyrų santuokai rinktųsi tamsiaplaukę moterį.

Iniciatyva

Skandinavai išsklaidė mitą apie pasyvias ir nuolankias moteris. 60 proc. skandinavų susietų savo gyvenimą su moterimis, kurios nebijo imtis iniciatyvos. Kalbama ne apie valdingas ir įžūlias, o apie stiprias, savimi pasitikinčias moteris, kurios nebijo atsakomybės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)