Papuošalų švarinimas džinu

Karalienei Elžbietai II priklauso neįtikėtinas kiekis brangenybių, o kai kurių egzempliorių amžius siekia kelis šimtmečius. Kad turimi papuošalai išliktų pirmapradės išvaizdos, Didžiosios Britanijos monarchės patarnautojų komanda juos plauna vandeniu atskiestu džinu. Tereikia nuvalyti brangakmenius tokiu „kokteiliu“ ir jie suspindi it nauji, rašoma tinklalapyje marieclaire.ru.

Jogos praktikavimas, gelbstintis nuo paros ritmo sutrikimo

Dabar vertėtų prasitarti, kaip kunigaikštienė Meghan Markle sugeba išvengti organizmo ritmo sutrikimo, įvykstančio perskridus lėktuvu keletą laiko juostų. Per vieną interviu, kurį sutiko duoti keliaudama po Australiją ir Naująją Zelandiją, Sasekso kunigaikštienė užsiminė, kad po ilgai trunkančių skrydžių atlieka tam tikras asanas, veiksmingai gelbstinčias nuo laiko juostų pokyčių padarinių.

Dekoltė prisidengimas delniniu rankinuku

Norint išvengti konfūzo, kai tenka lipti iš automobilio vilkint suknelę gilia iškirpte, neabejotinai pravers princesės Dianos praktikuotas triukas. Anot kalbų, Velso princesė turėjo ištisą kolekciją delninukių, praversdavusių kaip daiktai, kuriais patogu prisidengti gilią dekoltė.

Princesė Diana

Sijono apkraštavimas sunkesne juosta

Dar vienas veiksmingas triukas, padedantis kilmingoms damoms iš karališkosios šeimos išvengti viešo apsinuoginimo, yra susijęs su sijonų apkraštavimu. Kad stipraus vėjo plaikstomas sijonas nepasikeltų per aukštai, jo kraštas yra specialiai „pasunkinamas“. Tiesa, 2011-ųjų liepos 7-ąją Kanados Kalgario oro uoste įamžintas kadras, kuriame Kembridžo kunigaikštienė Kate Middleton kartu su princu Williamu pozuoja šalia karių, akivaizdžiai įrodo, kad nuo labai stipraus vėjo šis triukas vargiai padeda.

Dydžiu didesnių batų avėjimas

Sasekso kunigaikštienė sykį prasitarė, kad visada pasistengia įsigyti dydžiu negu reikėtų didesnius batus. Tokia strategija – tai būdas išvengti nuospaudų.

Ryškių spalvų išnaudojimas siekiant atkreipti į save dėmesį

Karalienė Elžbieta II publikai paprastai pasirodo vilkėdama ryškiais drabužiais. Monarchė anaiptol nevengia žalios, geltonos, rožinės ir raudonos spalvų. Taip apsitaisiusi ji be vargo išsiskiria iš minios.

„Jai reikia išsiskirti, kad žmonės galėtu pasakyti, jog matė karalienę“, – vienoje iš dokumentinių juostų tokį Elžbietos II įprotį paaiškino jos marti Vesekso grafienė Sophie.

Meghan Markle

Dantų šepetėlio panaudojimas šukuosenai pakoreguoti

Tai dar vienas Sasekso kunigaikštienės Meghan Markle triukas, veiksmingai pasiteisinantis ilgai trunkančių skrydžių metu.

„Užpurškiu šiek tiek plaukų lako ant nedidelio dantų šepetėlio ir juo patogiai pašukuoju plaukus arba išlyginu sklastymą“, – paaiškino princo Harry sutuoktinė per vieną interviu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)