Paklausus, kas buvo sudėtingiausia įgyvendinant Shakiros įvaizdį, vizažistė prisipažino, kad didžiausias iššūkis buvo susikurti kuo panašesnę veido formą į atlikėjos. „Dainininkės veido forma yra daug ovalesnė ir siauresnė, tuo tarpu mano veidas yra daug kampuotesnis“, – pasakojo O.Žuravliova.

Olesia Žuravliova
Olesia Žuravliova
Olesia Žuravliova
Olesia Žuravliova

Išbandymu tapo ir akių spalvos bei formos korekcija. „Shakiros akys yra migdolo formos, o mano – atviros, plačios ir apvalios. Aš esu mėlynų akių, o Shakira – rudaakė, tad spalvotais kontaktiniais lęšiais teko keisti ir akių spalvą. Taip pat keitėme ir plaukų stilių – man buvo prisegti papildomi plaukai, kad būtų daugiau apimties ir jie būtų ilgesni“, – pasakojo eksperimento autorė.

Olesia Žuravliova

„Pasižiūrėjus šią laidą moterys galės išmokti įvairiausių makiažo gudrybių, kuriomis galės pasinaudoti ir kasdienybėje – kaip paruošti veidą makiažui, kaip ištempti savo akis, išsikonturuoti putlias lūpas ar susisiaurinti veidą“, – teigė O. Žuravliova.

Kviečiame pasižiūrėti visą laidą „Grožio transformacija“ ir pamatyti kaip žingsnis po žingsnio Olesia Žuravliova virsta Shakira. Žiūrėti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)