Esmė ta, kad princas yra nusiteikęs prieš bet kokius vyriškus juvelyrinius dirbinius, išskyrus gerus laikrodžius. Jis negali pakęsti jokių žiedų ant vyriškų rankų, ir vestuvinis žiedas nėra išimtis, rašoma tinklalapyje marieclaire.ru.

Beje, princas Williamas nėra vienintelis taip besielgiantis karališkosios šeimos narys. Netgi galima sakyti, kad jis tęsia šeimos tradiciją: jo senelis, princas Philipas (velionis Elžbietos II vyras) taip pat nemūvėdavo vestuvinio žiedo, o jo tėvas, princas Charlesas slepia jį po žiedu su inicialais, kurį nešioja ant mažojo piršto (iš to dažnai daroma išvada, kad Velso princas taip pat ignoruoja šį santuokos simbolį). Išimtimi galima laikyti tik princą Harry, kuris vestuvinio žiedo nenusiima nuo pat tuoktuvių su Meghan Markle dienos.

Kembridžo kunigaikščių gerbėjus kankina pagrindinis klausimas: gerai ar blogai, jei vyras atsisako mūvėti vestuvinį žiedą? Pirmiausia į galvą ateina paplitęs stereotipas: juk taip elgiasi vyrai, kurie dėl kažkokių priežasčių nenori atskleisti savo šeiminio statuso. Tačiau princo Williamo atveju tai tikrai nėra susiję su noru kažką nuslėpti: vargu ar kažkas patikės, jog esi viengungis, kai tavo vestuves per televiziją stebėjo 26 milijonai žmonių, o tavo žmona yra laikoma stiliaus ikona.

Teigiama, kad pati Kembridžo kunigaikštienė tokiam vyro sprendimui neprieštarauja ir net, galima sakyti, nešioja žiedus už du, nes šalia vestuvinio žiedo ant jos rankos visuomet puikuojasi ir Williamo dovanotas sužadėtuvių žiedas su safyru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)