Planuoti sužadėtuves neturi laiko

Kaip pasakoja renginių organizatorė, studijos „Idėjinė“ įkūrėja Justina Matulevičienė, užsienyje sužadėtuvių planavimas yra labai populiari paslauga. Norėdami tobulos šventės, būsimi jaunikiai ja mielai pasinaudoja, rašoma pranešime spaudai. Nieko nuostabaus, kad ši mada atkeliauja ir į Lietuvą. „Sužadėtuvės – labai intymi, jautri ir nepamirštama šventė. Nenuostabu, kad vyrai patiria didžiulį stresą – juk viskas gula ant jų pečių. Turėti patarėjų visuomet labai gerai. Kartais šią funkciją atlieka būsimos žmonos sesuo, draugės ar mama. Tačiau kartais gerai išgirsti ir profesionalo patarimų“, – teigia devynerius metus renginių sferoje besisukanti moteris.

Svarbiausių gyvenimo švenčių planuotoja pastebi, kad idėją, kaip pasipiršti, klientai dažniausiai jau būna sugalvoję. Piršlybos – gana intymi šventė, todėl vyrai paprastai jau žino, kaip turėtų atrodyti ta akimirka. J. Matulevičienė pastebi, kad suplanuoti piršlybas prašo ir tie vyrai, kurie tiesiog neturi laiko apgalvoti visų detalių. Planuotoja pagelbėja ir tada, kai pritrūkstama fantazijos ir idėjų. Juk nustebinti savo mylimąją trokšta kiekvienas vyras.

„Nuolat bendrauju su jaunaisiais, todėl išgirstu Holivudo filmų vertų piršlybų scenarijų. Taip pasisemiu vis naujų idėjų, kuriomis mielai pasidalinu su tais vyrais, kurie dar tik planuoja žengti šį itin svarbų žingsnį gyvenime“, – pasakoja renginių organizatorė.

Kiek kainuoja nusisamdyti sužadėtuvių planuotoją? J. Matulevičienė sako, kad mokestis už jos paslaugas svyruoja nuo 150 iki 500 eurų. Galutinė kaina priklauso klientų poreikių bei lokacijos. Taip pat, teks atskirai susimokėti už pramogas, maistą ar pageidaujamą atlikėją.

Jaudinosi tik dėl pasipiršimo proceso

Vieną iš J. Matulevičienės klientų kreiptis į švenčių planuotoją paskatino laiko stoka. Kadangi vyras labai daug dirba, planuoti svarbaus vakaro scenarijaus jis tiesiog neturėjo kada. „Norėjau, kad vakaras būtų kuo sklandesnis. Man svarbiausia buvo susikoncentruoti į patį piršlybų procesą ir negalvoti apie kitas detales“, – pasakoja Raimundas.

J. Matulevičienę vyrui rekomendavo draugai. Atostogaudamas prie jūros Raimundas paskambino ir paklausė, ar Justina galėtų suorganizuoti netradicinę šventę – piršlybas. Išdėstęs, ko norėtų, iš švenčių planuotojos išgirdo teigiamą atsakymą.

Sužadėtuvės

„Taip buvo suplanuotos sužadėtuvės ant jūros kranto, su vakariene, fakelais ir gyvai skambančia muzika. Viskuo pasirūpino Justina, o man buvo likęs tik jaudulys prieš pasipiršimo procesą. Žmona liko sužavėta, todėl Justinai patikėjome planuoti ir mūsų vedybas“, – pasakojo laimingas vyras.

Nepamirštamų sužadėtuvių idėjos

Tiems, kurie planuoja šią svarbią šventę, J. Matulevičienė turi tris galimų piršlybų idėjas.

Visuomet puiki idėja – romantiška vakarienė gerame viešbutyje. Pakvieskite būsimą sužadėtinę vakarienės ir pasirūpinkite, kad ji būtų išskirtinė ir nepamirštama. Geras sprendimas – pasitikti savo mylimąją su mėgstama muzika. Tik įsivaizduokite, kaip apsidžiaugs mergina, išvydusi mylimiausią atlikėją dainuojant tik jai! Taip pat romantišką nuotaiką gali sukurti ir vienas muzikos instrumentas ar nežinomas atlikėjas, dainuojantis jūsų mėgstamą dainą. Vėliau lauktų piršlybos, o tada vakarienė su putojančiu gėrimu. Mano patarimas – netaupykite viešbučiui ir rinkitės tikrai gerą ir patikrintą variantą. Jei klaustumėte mano rekomendacijos, kuris viešbutis Vilniuje labiausiai tiktų piršlyboms, nedvejodama atsakyčiau, kad tai – „Pacai“. Šiuo atveju labai svarbu viešbučio kambario interjeras, aptarnavimas, kokybiškas maistas...

Piršlybos ant jūros kranto yra būtent tai, apie ką svajoja labai daug merginų. Pasirūpinkite fakelais, stalu, kėdėmis, smilgomis ir gubojomis dekoruota aplinka. Tam, kad neapsikrautumėte nereikalingais rūpesčiais, siūlyčiau maistu pasirūpinti iš restorano. Dar vienas romantiškoms sieloms tinkantis variantas – piknikas ant jūros kranto. Jums reikės pledo, užkandžių, vyno... Saulei leidžiantis paklauskite to klausimo, dėl ko ir surengta ši šventė. Pagalvokite ir apie tai, galbūt kažkas slapta galėtų jus nufotografuoti ar nufilmuoti. Paparacių paslaugos šiuo atveju labai praverstų.

Originali piršlybų idėja – privatus kino seansas. Yra ne vienas kino teatras, kuris siūlo privačias, nedideles ir labai jaukias kino sales. Pasirūpinkite užkandžiais ir mėgstamais gėrimais. Tuomet pasirinkite merginos mylimiausią kino filmą ir pasibaigus... pasipirškite! Būsima nuotaka tikrai nesitikės eidama į kiną iš jo išeiti su žiedu. Todėl šios piršlybos gali būti didelė staigmena. O juk malonius netikėtumus mėgsta visi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)