– Jūs teigiate, kad reikia žiūrėti ne į vyrą, o į save. Ką tai reiškia?

– Mes sutinkame tokius žmones, kokie mes patys esame. Ir atkreipiame dėmesį į tokius žmones, kurie yra panašūs į mus. Čia tokia stebuklinga virpesių kalba. Aš moterims visą laiką sakau: „Mylėkit save, mylėkit save, išbučiuokit kiekvieną savo ląstelę, būkite pati švelniausia sau ir tada nustebsite, koks švelnus ir pasirengęs mylėti bus vyras, kurį sutiksite.“

– Kodėl yra svarbios tokios smulkmenos, kaip gerti kavą ne iš bet kokio, o gražaus puodelio, pasikabinti laimingos šeimos fotografiją? Juk tai tik smulkmenos.

– Gyvenimas susideda iš smulkmenų ir akimirkų. Man labai gera, aš visada turiu pasimerkusi gėlyčių, praeiti pro jas, jas pauostyti. Ir mano vyras pro jas praeidamas vis pauosto ir paklausia ar aš jas uosčiau. Kavą verdam ir turim gražių puodelių, vienokių ar kitokių. Priklauso ar kava itališka, ar ekspresiukas, ar amerikano. Taip gera pasiserviruoti tą kavytę, pauostyti. Taigi tai yra gyvenimo esmė. Tai, kaip nuolatinis orgazmas – kiekviena akimirka.

– Sakote, kad kartais moterys pačios „užsisako bėdas“. Tokias, kaip skyrybos arba karjeros nesėkmės. Kaip mes jas užsisakome?

– Jei praleidi labai daug laiko apkalbėdama kitų santykius, žiūrėdama visokias programas, filmus ar serialus ir susikoncentruoji į tam tikrą temą, jos tavo gyvenime atsiranda daugiau. Juk galima kalbėti apie meilę, bendrus šeimos tikslus, bendras išvykas, surasti naujų pomėgių su savo antra puse. Tą laiką mes galime išnaudoti daug protingiau ir produktyviau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt