– Socialiniuose tinkluose paskelbėte nuotrauką, kurioje jūs su maudymosi kostiumėliu sėdite ant sniego. Ar taip Jūs grūdinatės? Ir ar tai yra nuolatinis Jūsų įprotis?

– Taip, tai yra dalis mano gyvenimo būdo. Ir tą įrašą padariau specialiai norėdama įrodyti, kad man tai yra gera ir malonu. Iškart pajunti energijos antplūdį. Tai gerai ne tik odai, bet ir kūnui, smegenims. Aišku, reikia suvokti, kad ne visi gali ir nori grūdintis, aš to nebruku žmonėms. Man tai patinka ir grūdinuosi jau apie 20 metų. Jei užšąla ežeras, tuomet aš naudojuosi sniegu. Galiu jame voliotis, sėdėti ar apsitrinti. Oda tampa tokia graži ir tonizuota. Geriausias pilingas – sniegas.

– Nuo ko pradėti žmogui, kad jis po mažą žingsnelį keistų savo gyvenimą?

– Visų pirma, geriau neatsidurti tokioje duobėje, kad nebebūtų kur dingti. Reikia pradėti keistis patiems, keisti požiūrį į gyvenimo būdą, mitybos įpročius. Ir suvokti, jog didelis „steikas“, kurio taip norisi, yra labai sunkus maistas, jį suvalgius apsunksi ir organizmas sirgs. Reikia pradėti keisti savo suvokimą. Žmogus gali valgyti mėsą, bet daugiausia 150 g, ir ji turi tikti imuninei sistemai.

– Ką reikėtų daryti, jei užpultų virusas?

– Joks virusas nebus baisus, jei organizme bus švaru. Svarbu nepanikuoti, nes panika sukelia stresą ir veikia kraują toksiškai, ir nevalgyti arba valgyti labai lengva maistą. Retai būna, kad žmonės turi temperatūros ar suserga ir nori valgyti, todėl reikėtų klausyti savo organizmo.

– Kiek laiko reikia daryti ar kartoti įprotį, kad būtų rezultatas?

– Aš manau apie mėnesį. Net po savaitės jau geriau jausiesi. Žmogus įeina į tą ritmą ir daug jėgų bei energijos duoda ir pats nusiteikimas. Po savaitės bus geriau, po dviejų savaičių – dar geriau, o vėliau įsivažiavęs į ritmą be to jau negali. Žmogus turi suprasti, kad tai yra disciplina. Nors ne visada norisi, bet svarbu perlipti per save.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)