Dainininkė Vitalija Katunskytė teigs, kad karantinas tikrai labai neramina ir neaišku, ko laukti toliau. Aptars ir savo dukros Monikos tolimesnius planus po viešnagės Lietuvoje.

– Pirmasis karantinas sukėlė nerimą, o dabar jau net teigi, kad baisu. Kas pasikeitė?

Tadas: Pirmasis karantinas visiems sukėlė nerimą ir nežinomybę, nes niekas nežinojo, kaip ir kas čia bus. Dabar matai, kad skaičiai didėja ir pučiasi, šviesos tunelio gale nesimato ir tik viskas blogėja. Antrasis karantinas suveikė ganėtinai nejaukiai. Pradžioje buvau optimistas ir tikėjausi, kad neskelbs antrojo karantino, bet suklydau, ir dabar neramu, kaip bus toliau, kaip mes išsikrapštysim, ir ar iš vis išsikrapštysim? Tuo labiau, kad visos žiniasklaidos priemonės nenuteikia optimistiškai, o priešingai, ką beatsidarytum, ar socialinius tinklus, ar televiziją yra kažkoks bauginimas, mane kaip jautrų žmogų tai labai stipriai veikia.

– Kokios jūsų nuotaikos šio karantino metu?

Vitalija: Santaupos tirpsta, o ateitis kelia didelį nerimą. Visi šventiniai koncertai buvo atšaukti. Kada vėl galėsiu grįžti į sceną – nežinia. Tai labai neramina. Laukiu, kaip viskas bus toliau. Neaišku ar viskas baigsis, ar reikės grįžti į gyvenimą palaipsniui?

– Išsakėte rimtą mintį, kad po koronos išlys visos kitos bėdos. Jūs gana skeptiškai žiūrite į per didelį dėmesį pandemijai?

Vitalija: Matot, aš turiu problemų su antsvoriu ir tai nėra linksma. Pagalvokit, fizinio krūvio nėra namuose, kiek čia pavaikštai iš kampo į kampą. Jei žmogus linkęs į nutukimą, po karantino salės bus užpildytos norinčių tą svorį numesti. O čia namie besėdint ir pakramsnoji kažką prie televizoriaus, žinoma, reikia stengtis nepalūžti, bet yra kaip yra.

– Minėjai, kad vasara yra tavo didžioji viltis. Ko tikiesi?

Tadas: Tikiuosi to, kas surašyta mano darbo knygoje. Nes galvojau, kad žmonės atsargiai žiūrės į viską. Jaunieji bus išsigandę ir neskubės vasarai rezervuoti vedėjų ir sodybų. Bet atsitiko priešingai, gal dėl to, kad praėjusią vasarą viskas nusikėlė į kitus metus. Jeigu viskas bus gerai, vasara turėtų būti fantastiškai tobula su daug renginių. Tikiuosi tai, kas užrašyta mano darbo knygoje įvyks be jokių nesklandumų.

– Kaip jūsų šeimai sekasi bendrauti ir dirbti karantino laikotarpiu?

Tadas: Jei atvirai, tai jokių problemų. Tikriausiai dar geriau negu buvo anksčiau. Seniau leki, vienas dirba vienur, kitas kitur. Nuolat kažkokiam veiksme. O dabar taip gera, ramu dviese. Tiesiog fantastika ir tobula.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)