Iliuzionistas Mantas Wizard atskleis, kad Naujųjų metų naktį dažniausiai praleisdavo darbų įkarštyje, todėl šie metai buvo visai kitokie. Taip pat patars, kaip net ir esamomis sąlygomis savo šventę padaryti ypatingą.

– Kaip jūs sutikote Naujuosius metus?

Svetlana ir Dainius: Mes juokaudavome, kada sutiksime Naujus metus namie? Bet vis atsirasdavo renginių ir dirbdavome. Negalima garsiai sakyti savo norų, nes šiais metais jie išsipildė. Šventėme namuose, bet dirbome online.

Mantas: Kitaip nei visada. Šie metai kaip daugeliui atlikėjų man yra visiškai kitokie. Dar prieš laidą atsiminiau, kad bus jau 20 metų, kai nesu šventęs Naujųjų metų kartu su savo šeima ar draugais. Magijos menas yra labai populiarus Kalėdų, Naujųjų metų laiku, nes tai yra pats stebuklingiausias laikas ir natūralu, kad aš tuo metu turiu pasirodymus. Man nėra geresnio laiko, kaip dirbant scenoje, darant kas man patinka ir rodant stebuklus.

– Ar internete vykstančiuose renginiuose vyksta ir įprasti įmonių vakarėlių įvykiai? Romanai, pokštai, galbūt kartais vienas ar kitas padauginęs kolega surengia atskirą šou programą.

Dainius: Taip, patikėkit viskas vyksta. Žmonės mato vieni kitus ir atsiranda simpatijos. Labai aiškiai matosi, kaip jie komunikuoja. Tada jauti, kad jau gimsta internetinis romanas. Internete mes išmokstame kitos bendravimo kultūros, taip gimsta ir nauja kalba.

– Turbūt internetu visai nesunku triukus daryti, net ir žmogų pradanginti?

Mantas: Žmogų šiais laikais pradanginti paprasta, tiesiog išjunk wifi. Aš galiu atsakyti filosofiškai. Dažnai man tekdavo dirbti įvairiose šeimų šventėse, vakarėliuose, dažnai prieidavo vyresni vyrai ir klausdavo ar galiu pradanginti jų žmonas. Tai senas juokelis. Didesnė magija ne pradanginti žmogų, o išmokti su tuo žmogumi gyventi, tada nereikės nieko pradanginti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)