Tinklalapis dekor.delfi.ee išvardijo 7 dovanas, kurių verčiau nedovanoti per Naujuosius metus.

1. Vonios reikmenys

Muilo, šampūnų, rankšluosčių ir kitų vandens procedūroms reikalingų daiktų neverta duoti 2021 m. Baltasis jautis ypač nemėgsta prausimosi ir vargu ar įvertins tokias dovanas.

2. Raudoni daiktai

Jautis yra gana konservatyvaus pobūdžio, tačiau raudonos spalvos gausa gali paskatinti jį elgtis agresyviai. 2021 m. geriau atsisakyti raudonų dovanų, kad išvengtumėte metų globėjo rūstybės ir nekeltumėte rūpesčių sau ir artimiesiems.

3. Laikrodis

Ši dovana iš esmės laikoma bloga, o dovanota Naujųjų metų išvakarėse ji gali tapti tikru prakeiksmu. Besisukančios rodyklės žada bėdų, todėl turėtumėte atsisakyti tokios dovanos.

4. Niekučiai

Jautis yra pragmatiškas gyvūnas, vertinantis naudingus dalykus, o ne blizgučius ir dulkes. Daiktų, kurie nėra naudingi buityje, bet tik užpildys namo erdvę, jis nevertins.

5. „Tuščios“ dovanos

Tuščios vazos, piniginės, krepšiai grasina didelėmis bėdomis ir finansinėmis problemomis. Tuščia piniginė yra pinigų trūkumo simbolis, o krepšys – gerovės trūkumas namuose. Tuščios vazos dažniausiai sukelia vienatvę ir kivirčus tarp artimųjų.

6. Tatuiruotės

Kartais norisi pamaloninti savo artimuosius ir sumokėti už kokią nors kosmetinę procedūrą. Bet šiemet nedovanokite tatuiruočių arba kitų kosmetinių procedūrų, jei jomis siekiama pakeisti jūsų išvaizdą. Jautis mėgsta natūralumą.

7. Odos gaminiai

Natūralios odos dovanos yra tabu 2021 m. Tokia dovana įsiutins naują globėją ir gali sukelti daug problemų tam, kuris taip kruopščiai pasirinko provokuojančią dovaną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)