– Metalinio jaučio metai. Kokias spalvas reikėtų prisijaukinti, o kokių galbūt vengti?

– Šiais metais reikėtų atkreipti dėmesį, kad simbolinis jautis labai nemėgsta raudonos spalvos. Labai tinka blizgūs ne agresyvių spalvų, o pasteliniai atspalviai. Bet būtų labai gerai, kad blizgėtų. Gali būti geltoni, sidabriniai, kažkokios girliandos. Tiks gražūs metaliniai, auksiniai indai ir įrankiai. Šiais metais turėtume „išvėdinti“ savo metalinius indus. Gal kažkas turi gražių vazų, pvz.: indiškų.

– Tai sakote, kad moterims reikia pamiršti raudoną lūpdažį?

– O ką? Galima pasidažyti žaliu ar mėlynu. Ar naudoti šešėlius aukso spalvos. Bet kokio gyvūno metais tinka visi auksiniai atspalviai. Nes auksas yra turtas, pinigai ir sėkmė. Dekoruojant žalią, mėlyną, auksinę galima tikrai gražiai viską sukomponuoti. Tiesiog tokie jau šie metai.

– Pakalbėkime apie stalą. Kokių patiekalų neturėtų būti ant stalo ir kuo vaišinti savo artimuosius per šventes?

– Šiais metais negalima valgyti tvarto gyvulių. Jei turite pažįstamų medžiotojų geriau rinktis miške sumedžiotų žvėrelių mėsą, nors aš esu prieš tai. Geriausia naudoti žuvies patiekalus. Daržovės, vaisiai, uogos, grybai. Viskas, ką mėgsta mūsų mielas jautis, aišku, žuvies jis nemėgsta. Duona, medus, nes jautis mėgsta saldumynus. Ant stalo turėtų būti labai daug šakninių, lapinių daržovių, džiovintų vaisių, žolelių arbatos. Beto šiais metais yra rimtas perspėjimas, kad negalima vartoti alkoholio arba vartoti jo labai minimaliai, nes jautis nekenčia išgėrusių žmonių. Stalą dekoruokite visais, kokius turite metaliniais daiktais: žvakidės, vazos, indeliai. Per šiuos daiktus jautis atneš daug sėkmės. Svarbu nepamiršti, kad tikrieji naujieji metai prasidės vasario mėnesį, bet mes vakariečiai tradiciškai sutinkame juos gruodžio 31 dieną. Todėl aš rekomenduoju pastatyti prakartėlę ateinančiam ženklui pagal kinų naujus metus kaip kiekvienais metais. Šiais metais ją ant šieno statome pietvakarių kampe, reikia atkreipti dėmesį, kad būtent pietvakariuose yra pagerbiamas ateinantis gyvūnas. Statome dubenėlį, pageidautina metalinį, su pačiu gėliausiu, tyriausiu vandeniu. Dedame kopūstą, saldainių, bandelių, džiovintų vaisių, galite dėti raugintų kopūstų.

– Kaip reikėtų švęsti artėjančias šventes?

– Šie metai yra tokie, kai šventes galime sutikti tik šeimos rate. Kukliai, taupiai, nes jautis yra labai taupus gyvūnas net galima teigti, kad skūpus. Sutikite ramiai, kukliai su vaikais ar tėvais ant sofutės prie židinio gal net dviese.

– Kokiems zodiako ženklams kiti metai bus patys geriausi?

– Patys sėkmingiausi metai bus oro ženklams, kadangi jupiteris bus vandenyje, tai vandeniams seksis visame kame. Taip pat tiems, kurie yra gimę jaučio metais. Avinams seksis neblogai, jiems atsivers naujos galimybės, atsigaus vėžiai, atsikratys buvusių apribojimų. Ožiaragiams baigsis apribojimų metai. Vandeniai yra drausmingi, išradingi, labai draugiški, jie gali tikėtis labai partneriškų metų, vienišiams bus tikrai labai gražūs partnerystės metai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)