Veterinaro asistentas M. Goffinas išgirdo naujieną apie būsimą karantiną, maudydamasis duše šeštadienio rytą, skelbia BBC.

„Pagalvojau – pažiūrėsime, ar pavyks susituokti šį savaitgalį“, – pasakojo jis. – Pamaniau – galiu nuleisti rankas ir pykti, kad teko šimtąjį kartą nukelti vestuves, arba susiimti, pasistengti išlikti pozityviai nusiteikus ir kažko imtis.“

Į vestuves, kurios turėjo vykti lapkričio pabaigoje, buvo planuota pakviesti 200 svečių.

Tiesa, pagal Britanijoje jau esamus apribojimus dėl koronaviruso sutuoktuvių ceremonijoje buvo leidžiama dalyvauti ne daugiau nei 15 žmonių.

Vestuves pora planavo kelti Devone, arti jaunosios tėvų namų, bet paskui nusprendė perkelti ceremoniją į Vitchamą Kembridžšyre, kur jie patys gyveno su aštuonių mėnesių sūnumi Rupertu.

Nepraėjus nė parai po pranešimo apie būsimą karantiną, pora susituokė Šv. Martino bažnyčioje ir tapo Goffinais.

M. Goffinas pasakojo, kad savaitgalis buvo įtemptas. Dvasininkė Mary Hancock padėjo paankstinti sutuoktuvių ceremoniją. Įprastas sekmadienio ryto mišias pakeitė sutuoktuvių ceremoniją,

Prašymas buvo paskelbtas vietos bendruomenės feisbuko puslapyje. Padedant draugams ir artimiesiems viską greitai pavyko suorganizuoti – netgi muziką.

Įsigaliojus karantino apribojimams, sutuoktuves ir partnerystę Didžiojoje Britanijoje leidžiama surengti tik esant išskirtinėms aplinkybėms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)