Karolina pasakojo, kad praėjusiais metais vyrui dovanojo elektrinę barzdaskutę, kuri kainavo apie 30-40 eur. „Senoji sugedo, tad nutariau padovanoti naują. Deja, ta, kurią išrinkau, pasirodo, neturėjo jam labiausiai reikalingos funkcijos, be to, po skutimosi mano vyras pirmą kartą gyvenime pajuto, ką reiškia būti išbertam. Sakė, net paauglystėje nė vieno spuogo neturėjo, tad Kalėdų Senis kaip reikalas prašovė. Dabar į mano dovaną negali net žiūrėti, pradėjo naudoti peiliukus. Šiemet užsiprašė piniginės. Nužiūrėjau vieną tokią išskirtinę, lietuvių kūrėjų, bet irgi bijau prašauti“, – pasakojo moteris.

Ji ne vienintelė, kuri prašauna su barzdaskute. Kita moteris pasakojo, kad jos išrinkta barzdaskutė vyrui taip pat netiko. „Pirkau už 30 eurų, bet ji jam labai nepatiko, nes skausmingai skuto. Pati sėkmingiausia dovana buvo kuponas į dažasvydi dviem asmenims už 20 eurų. Šiemet galvoju dovanoti geros kokybės termosą, kuris kainuos apie 24 eurus“, – sakė pašnekovė.

Kai kurios moterys savo išrinktuosius pamalonina dovanomis ir už 100 ar 200 eurų. „Šiemet vyras užsiprašė veido priežiūros rinkinio, tad skirsiu 100-200 eurų. Visada stengiuosi padovanoti tai, ko prašo“, – sakė kita moteris.

Dar vienas populiarus pasirinkimas – kvepalai. „Dovanojau kvepalus ir laikrodį ant rankos. Buvo labai patenkintas, bet sakė, kad laikrodžių savo antrajai pusei negalima dovanoti. Kadangi prietarais netikime, tik pasijuokėme iš to“, – sakė pašnekovė.

Kiti moterų pasirinkimai: žaidimų konsolės, valtis ir net variklis.

„Šiemet pirksiu vitaminus plaukams, kuriuos vagia iš manęs. Nupirksiu, kad savo turėtų“, – juokėsi dar viena lietuvaitė.

„Visada pasakome iš anksto, ko norėtume ir ko mums tikrai nereikia. Dažniausiai vienas kito dovanai skiriame apie 100-200 eurų, gal todėl nevykusių dovanų ir nebuvo. Šiais metai planuoju dovanoti odinį kompiuterio dėklą, kadangi kompiuterį visur vežiojasi, reikia gero, kokybiško ir gražaus daikto“, – atviravo kita moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)