Dešimtuką sudarė tinklalapis slice.ca.

10. Meksika

Kiek suaugusiųjų mylisi ne rečiau kaip kartą per savaitę: 71 proc.

Ši saulėta Šiaurės Amerikos valstybė užima paskutinę sąrašo vietą, tačiau į dešimtuką, šiaip ar taip, patenka. Bent kartą per savaitę, anot statistikos, seksu užsiima beveik trys ketvirtadaliai Meksikos suaugusiųjų populiacijos.

9. Ispanija

Kiek suaugusiųjų mylisi ne rečiau kaip kartą per savaitę: 72 proc.

Ispanija ryški ne tik dėl įtakingos savo kultūros, bet ir dėl aistringo šalyje gyvenančių žmonių temperamento. Ispanai noriai bendrauja, nevengia viešai reikšti savo jausmų, todėl šalies patekimas į seksualiausiųjų dešimtuką pernelyg stebinti neturėtų.

8. Šveicarija

Kiek suaugusiųjų mylisi ne rečiau kaip kartą per savaitę: 72 proc.

Ramybe spinduliuojanti Šveicarija, kaip paaiškėjo, nėra tokia rami kaip atrodo: beveik trims ketvirtadaliams šalies populiacijos kokybiškas seksas yra vienas iš prioritetų.

7. Malaizija

Kiek suaugusiųjų mylisi ne rečiau kaip kartą per savaitę: 74 proc.

Daugiakultūrė Malaizija užsieniečius traukia kaip viena iš darbui ir gyvenimui patogiausių šalių. Malaiziečiai gana greitai susibičiuliauja, o jų bičiulystė neretai įgauną ir intymų atspalvį.

6. Lenkija

Kiek suaugusiųjų mylisi ne rečiau kaip kartą per savaitę: 76 proc.

Kaimyninė Lenkija pasauliui atrodo it tradicijų ir pažangos mišinys, o seksas veikiausiai yra vienas iš užsiėmimų (tikėtina, pats maloniausias), padedančių nesušalti šaltais žiemos mėnesiais.

5. Italija

Kiek suaugusiųjų mylisi ne rečiau kaip kartą per savaitę: 76 proc.

Į pirmąjį seksualiausių valstybių penketuką patenka Italija – ne tik kulinarinėmis, bet ir vyndarystės tradicijomis garsėjanti šalis. Italijos piliečius būtų galima laikyti uoliausiai išpažįstančiais nuostatą, kad trumpiausias kelias į kieno nors širdį (šiuo atveju lovą) veda per skrandį.

4. Kinija

Kiek suaugusiųjų mylisi ne rečiau kaip kartą per savaitę: 78 proc.

Turint omeny, kokia kraštovaizdžio įvairove ir perpildytais didmiesčiais išsiskiria Kinija, kažką sau tinkamo čia gali rasti kiekvienas. Įdomu galėtų pasirodyti ir tai, kad šioje šalyje susitelkę daugiausia milijardierių. Gal tada galima daryti išvadą, kad finansinių rūpesčių nebuvimas – galingas afrodiziakas?

3. Rusija

Kiek suaugusiųjų mylisi ne rečiau kaip kartą per savaitę: 80 proc.

Atšiaurios rusiškos žiemos gali tapti sunkiu išbandymu tiems, kurie nepratę prie šalčio, tačiau kaip tik Rusija yra viena iš trijų seksualiai aktyviausių valstybių pasaulyje.

2. Brazilija

Kiek suaugusiųjų mylisi ne rečiau kaip kartą per savaitę: 82 proc.

Sambos ir kaipirinjos (kokteilis iš kaičiasos, žaliųjų citrinų ir kt.) tėvynė – idealiausia šalis tiems, kurie nori pajusti, kas yra tikras karnavalas. Idiliški šalies paplūdimiai it magnetas traukia saulės ir gero oro mėgėjus. Naktys čia panėšėja į nesibaigiantį vakarėlį. Ar verta dar stebėtis, kad Brazilija – antroje vietoje seksualiausių šalių dešimtuke.

1. Graikija

Kiek suaugusiųjų mylisi ne rečiau kaip kartą per savaitę: 87 proc.

Šiai palyginti nedidelei vaizdingai salų valstybei atitenka pirmoji vieta pagal suaugusiųjų, užsiimančių seksu bent kartą per savaitę, procentą. Akivaizdu, kad graikai žino, kaip įsijausti į intymioms glamonėms palankią nuotaiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)