Prieš penkerius metus žinoma moteris niekaip nesusitarė su vyru, kokį vardą suteikti pirmagimei. Mamų tinklaraštininkė yra kilusi iš šeimos, kurioje vyrauja neįprasti vardai, kurie, pasak pašnekovės, yra didelis išskirtinumas. Soteros Šveikauskaitės tėčio vardas Aretas, sesės – Indira, pusseserių Chijonė, Koleta, senelio – Eleodoras.

„Aš labai norėjau išskirtinio vardo pirmajai dukrai. Indira jau buvo sesė, tad nebegalėjau jo duoti. Tad liko antras vardas, kurį buvo sugalvojusi mama, Aretė.

Buvome išsirinkę du vardus – Adrianą ir Aretę. Gerai, kad mane palaikė vyro mama, jai Aretės vardas pasirodė trumpas, aiškus ir gražus. Dabar ir pats vyras labai džiaugiasi.

Antroji dukra bus Adriana. Nors šis vardas šiandien nėra labai retas, bet man jis labai patinka. Aišku, kai gims vaikas, galbūt pasikeis nuomonė, bet jau dabar ją kalbinu būtent šiuo vardu“, – laidoje „Mamos, nemokančios meluoti“ šeštadienį pasakos S. Šveikauskitė.

Taip pat laidoje moteris dalinsis išgyvenimais, kurie beveik penkerius metus neleido prisileisti minties apie naują gyvybę.

„Labai bijojau antro vaiko, bet vyras vis kalbino. Mano nuomone, vaikai turi ateiti tuomet, kai jų nori abu tėvai. Man reikėjo penkerių metų, jog užgytų visos mano žaizdos. Dabar manau, jog nauja gyvybė ir gydo tas žaizdas.“

„Mamos, nemokančios meluoti“. Šeštadienį 9.30 per Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (203)