Naujausioje „Instagram“ asmenukėje aktorė bandė atkreipti gerbėjų dėmesį į savo baltus plaukus. Prie nuotraukos ji parašė: „Balti išminties plaukai“. Galima būtų įtarti, kad už savo grožį ji turėtų būti dėkinga būriui grožio specialistų ir prabangiausioms priemonėms, bet jos odos priežiūros rutina, pasirodo, yra labai paprasta. Tiesą sakant, rytais ji net neplauna veido, rašo tinklalapis harpersbazaar.com.

„Niekada nevalau odos ryte. Močiutė mane išmokė, kad naktį tavo oda pasipildo reikalingomis medžiagomis, kurias praradai dieną. Be to, jei labai gerai išvalau veidą vakare, kodėl jis turėtų būti purvinas pabudus?“, – retoriškai klausė aktorė.

Vietoj to, ryte ji patepa veidą rožių vandens šlakeliu, kuris turi anti-senėjimo savybių. Be to, Salma naudoja serumų ir aliejų kokteilį, kad odai būtų suteikta reikalinga drėgmės dozė.

Kai aktorei tenka būti su makiažu, jį moteris nuvalo su kokosų aliejumi. Vėlgi paprasta. „Aš vis dar nedariau jokių botokso, užpildų ar pilingo procedūrų. Nieko. Kartais galvoju, kad turėčiau ką nors padaryti, bet nežinau ką ... Aš kartais dažausi, bet ne tada, kai reikia vaiką nuvesti į mokyklą “, – pasakojo žinoma moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)