Tinklalapis fatherly.com pateikia šešis buvusios teisėjos patarimus, kaip išsaugoti santuoką.

Apie tai, kaip sukurti laiminga santuoka

„Tą dieną, kai ištekėjau, mano uošvė pasakė, kokia buvo jos laimingos santuokos paslaptis. Retkarčiais būti šiek tiek kurčiam: tiek santuokoje, tiek darbovietėje. Šis patarimas man pagelbėjo ne tik vedybiniame gyvenime, bet ir bendraujant su kolegomis“, – sakė R. B. Ginsburg.

Dėl abipusės pagarbos

„Jei turite rūpestingą gyvenimo draugą, padedate kitam, kai to reikia. Turėjau gyvenimo draugą, kuris manė, kad mano darbas yra toks pats svarbus, kaip ir jo. Manau, kad toks požiūris man labai pagelbėjo“, – teigė moteris.

Dėl vaiko priežiūros

Kartą R. B. Ginsburg visą naktį dirbo su teisiniais dokumentais, o iš ryto sulaukė skambučio iš sūnaus mokyklos. Jos atsakymas? „Šis vaikas turi du tėvus. Prašome kreiptis ne tik į mane. Atėjo jo tėvo eilė“.

Apie vienodą auklėjimą

„Moterys pasieks tikrą lygybę tik tada, kai su vyrais pasidalins atsakomybę už ateinančią kartą“, – teigė R. B. Ginsburg.

Dėl jų išminties

„Martinas buvo nepaprastas žmogus. Iš visų berniukų, su kuriais susitikinėjau, jam vieninteliam rūpėjo, kad būčiau protinga. Šalia jo visada jaučiausi geresnė, nei maniau esanti“, – sakė moteris.

Apie lygybę namuose ir už jų ribų

„Man pasisekė dalintis savo gyvenimu su išties nepaprastu partneriu, vyru, kuris nuo pat pirmos akimirkos tikėjo, kad moters darbas, nesvarbu namuose ar darbe, yra toks pats svarbus kaip ir vyro“, – teigė R. B. Ginsburg.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)