Avinas


Mėnesio pradžioje jausitės tarsi izoliuotas, tad teks pasukti galvą, kaip išsirutulioti iš susidariusios padėties. Verta palaukti kelias dienas – vėliau visi jūsų sumanymai lengviau realizuosis, ypač mėnesio viduryje. Mėnesio pabaigoje reikėtų vengti drastiškų sprendimų – sulaukite rugpjūčio antros savaitės, viskas eisis daug lengviau. Visu laikotarpiu verta pro padidinamąjį stiklą žvelgti į santykius su užsieniečiais ar nelietuvišku kapitalu. Tokia rekomendacija išlieka iki lapkričio mėnesio imtinai.

Jautis


Laikas pažvelgti į viską plačiau, tad atsitraukite nuo rutinos ir lyg iš šono pažvelkite, įvertinkite esamą situaciją bei pasirinkite kryptis plėtimuisi. Faktiškai jūs ruošiatės savo karjeros šuoliui, kuriam jau esate pribrendę. Tereikia tik panorėti. Liepos pradžioje jausite savo boso ar partnerių palaikymą, tačiau vėliau, savo sumanymams realizuoti, teks sukurti savo komandą. Verta orientuotis į platesnius vandenis – užsienio partnerių pritraukimas būtų vienas iš privalumų. Mėnesio pabaigoje kils naujų idėjų.

Dvyniai


Malonus laikas tęsiasi, nors kartais aplankys neramios mintys – tokia padėtis vyraus pirmąją mėnesio pusę. Antrojoje pusėje labiau atsiskleis jūsų aktyviosios savybės, tad veikla užims didesnę laiko dalį, darbai tikrai seksis, sieksite geresnių rezultatų. Asmeniniame gyvenime galite užstrigti meilės ir susižavėjimų žabangose, tad kol nevėlu pasirinkite su kuo ir kaip giliai būsite nusiteikę pulti į jausmų sūkurį. Gyvenantiems santuokoje, partnerystėje jausmai puikiai atsiskleis, sustiprės atostogų metu.

Vėžys, liūtas, mergelė


Vėžys


Padėtis nevienareikšmė – jausite tai šilta, tai šalta. Turite daug idėjų, tačiau jas realizuoti bus sunkiau nei įprastai. Reikės labai pasistengti, kad pasiektumėte jus tenkinantį rezultatą. Šiuo metu neverta per daug investuoti į plėtimąsi, geriau tvirtinkite jau esančius pamatus, o kai ateis laikas namas pats užaugs. Mėnesio pabaiga bus pažymėta idėjų gausa, tačiau jas pradėti realizuoti geriau kitais metais – laikotarpis iki Naujųjų nebus lengvas... Puikus laikas patinginiauti, save palepinti.

Liūtas


Mėnesio pradžioje jausitės ne itin patogiai, lyg būtumėte išmušti iš vėžių – tokių momentų iki pat Naujųjų bus ir daugiau, tad verta jau dabar bandyti prisiderinti prie susidariusių aplinkybių nei kovoti su jomis. Vienaip ar kitaip reikia nusiraminti – šio poveikio esmė pristabdyti esamą eigą, sukurti daugiau kliūčių, mažiau galimybių priverst jus susimąstyti iš kur ir į kur einate. Mėnesiui įpusėjant bei likusią mėnesio dalį galėsite suktis lyg vijurkas – iki rugpjūčio vidurio jūsų pajėgumai leis jums pasiekti tokius rezultatus, kurių tikitės.

Mergelė


Šiuo laikotarpiu pakankamai svarbu yra išlaikyti realybės jausmą, nes susisukus galvai ties idėja, kuri nelabai reali, toli nenuvažiuosi. Ypatingai reikia atkreipti dėmesį į tai liepos antroje pusėje. Mėnesio pabaigoje situacija ryškiai pagerės – galite pasiruošti keliauti per gyvenimą be kliūčių per ateinančius keturis mėnesius. Tuo metu galėsite investuoti, ar įgyvendinti kokį projektą - čia priklausys nuo jūsų poreikio ir susikūrusių naujų palankių galimybių. Kurie planuojate keisti darbą - jau pradėkite ieškoti dabar, artimiausiu metu geresnis darbas tiesiog nukris ant galvos.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys


Svarstyklės


Geriausias dalykas šį mėnesį, tai teisingas nusiteikimas, humoro jausmas, nes visą laikotarpį kažkas strigs, vienoms problemoms išnykus atsiras kitos, tačiau jausitės pakankamai puikiai, būsite geros nuotaikos, perspektyvoje matysite šviesią ateitį. Šiuo metu verta pristabdyti ar ne taip uoliai stengtis atlikti savo darbus, neverta švaistyti energijos, susitelkite tik į būtiniausių darbų atlikimą. Naujus darbus pradėkite nuo rugsėjo vidurio ir geriausia spėti iki rugsėjo 25 d.

Skorpionas


Liepą būsite produktyvus, dažniausiai viską spėsite atlikti laiku bei kokybiškai – mėnesio pabaigoje galite pastebėti naujas galimybes savo veiklos plėtimui. Panaši situacija išliks dar kelis mėnesius, todėl mėnesio pabaigoje galite suregzti net rimtesnį ateities planelį, juolab, kad rugpjūčio antra pusė leis gerokai paėjėti į priekį, įgyvendinant slapus planus ir svajones. Samdomi darbuotojai sulauks pagyrimo, pritarimo, bus rodomi, kaip geras pavyzdys į kurį turėtų ir kiti lygiuotis.

Šaulys

Neprarasti realybės jausmo yra viena svarbiausių šio laikotarpio uždavinių – nors didžiausios bėdos jau praėjo, tačiau visiškai neišnyko... Iš toliau būtina atidžiai prižiūrėti išlaidų sąrašą. Mėnesiui įpusėjant atsiras daugiau dinamiškumo bei jėgų, tad mėnesio pabaigoje sunkumų zona jau bus palikta, galėsite lengviau atsikvėpti. Taigi, visą liepą atsiraitoję rankoves daug dirbsite ir nesvarbu - darbe, namie ar sodyboje, nes energijos bus daug, negalėsite nusėdėti vietoje. O svarbiausia, kad pradės storėti piniginė.

Ožiaragis, vandenis, žuvys

Ožiaragis


Nors viskas lyg ir gerai, tačiau kažkur stringa – verta peržiūrėti savo vertybių sistemą, ten galimos klaidos. Jų neištaisius dauguma jūsų veiksmų neš neproduktyvius rezultatus. Ypatingai atkreipkite dėmesį į iškilusius nuomonių skirtumus mėnesio pabaigoje – išgirskite kitus. Visą laikotarpį ir vėliau iki pat gruodžio, jus lydės padidinta sėkmė, tad verta susistyguoti savo mąstymą, jau dabar pasižymėti gaires, kuriomis planuojate eiti į savo gyvenimo tikslą. Galite sulaukti netikėtos malonios likimo dovanos.

Vandenis


Šis mėnuo yra vienas produktyviausių metuose, ypač antroji mėnesio pusė. Ypač gerai darbuotis socialiniuose projektuose, ten kur daugiau sąmyšio ar žmonių, ten kur galima padaryti tvarką ir pasigrožėti, pasidžiaugti rezultatais. Šiuo metu bet kuris pasirašytas kontraktas tikrai atneš naudą – tai ilgai veikiantys susitarimai. Būtina susitvarkyti visus palaidus galus finansuose, peržiūrėti pajamų ir išlaidų politiką, nes vėl tokio palankaus meto teks palaukti ilgiau. Jei nusprendėte liepą tuoktis - tiesiog puiku.

Žuvys

Viskas būtų gerai, jei ne tas noras išlaidauti – susilaikykite nuo didesnių pirkinių, kuriems ypač didelę pagundą pajusite antroje mėnesio pusėje. Patys negalėsite suvokti, kur tie pinigai dingsta. Mėnesio pabaigoje ateis pokyčių metas, naujos pareigos, piniginė premija, na, žodžiu, kažkas malonaus. Ir keli sekantys mėnesiai jūsų nenuvils, lengvai be ypatingų pastangų pereisite į aukštesnį gyvenimo lygį. Daug džiaugsmo suteiks kūrybinė veikla, hobis. Antrą liepos pusę teks labai saugoti santykius, nes galima ir jausmų transformacija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją