Avinas

Jūsų laukia tiesiog puiki mėnesio pradžia. Na, ir visas mėnuo bus pakankamai, su mažomis išimtimis, neblogas. Pats stipriausias palankus poveikis nusimato mėnesio pabaigoje. Todėl neverta skubinti įvykių eigos, nes įvykiai patys puikiai žinos, kada jiems materializuotis. Visa gegužė skirta ramiai, sistemingai veiklai, kurią būtina pabaigti mėnesio pabaigoje, nes birželis nebus jums toks palankus darbui. Mėnesio vuduryje į galvą šaus naujos puikios įdėjos, kurios lengvai materializuosis metų pabaigoje. Savo artimiausioje aplinkoje puikiai jausitės, matysite, kad esate mylimi, gerbiami ir patys mylėsite, pabūsite mieli. Palanku pirkti prabangos daiktus, bet šiais laikais labai verta pamąstyti, kas yra prabangu, ir ką pirkti.

Jautis

Mėnesio pradžioje dar jausite praėjusio laikotarpio nemalonius pojūčius, bet jie turės mažai įtakos jūsų veiklai, tik kad gali kelti nerimą. Jūs tvirtai žinosite ko norite, ko siekiate, todėl atsirinkti, kuria kryptimi judėti – bus labai lengva. Svarbiausia nedaryti nieko, kas jums nepatinka, erzina ar tiesiog manote, kad tai beprasmiškas darbas. Jūs negalite dirbti per prievartą, nes tada negaunate siekiamų rezultatų. Mėnesio pabaigoje pajusite didelį energijos antplūdį, jos dėka artimiausiais mėnesiais pasieksite didelių aukštumų tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime. Kažkiek jus gali stabdyti savijauta, nors sveikata bus gera, bet nusimato nuovargio priepuoliai. Mažiau žiūrėkite žinias, būsite laimingesni.

Dvyniai

Jau nuo pirmų gegužės dienų jausite, kad likimas jums palankus, taigi tas palankusis likimas jus džiugins iki pat vasaros pabaigos. Labai geras laikas susirasti naujų draugų, atstatyti, atgaivinti atšalusius santykius. Šis mėnuo taip pat labai tinkamas susirasti įtakingų, turtingų partnerių. Tai reikėtų žinoti ir tiems dvyniams, kurie jaučiasi vieniši, negali susirasti sau poros, ar tiesiog partnerystė yra nusibodusi, norisi kažko naujo. Puiku, jei šiuo metu mėginsite kažką keisti. Visus pakeitimus geriau planuoti iki mėnesio vidurio, nes kuo arčiau periodo pabaiga tuo labiau likimas mėgins jus skubinti, net priimant labai svarbius sprendimus, o tuo tarpu konkurentai nesnaus, mėgins pakenkti, bet jiems nelabai pavyks, tik jus supykdys. Toje gyvenimo kovoje jūs būsite nugalėtoju.

Vėžys, liūtas, mergelė


Vėžys

Šiuo metu viskas taip susiklostė, kad galite tikėtis vieno geriausių metų periodo. Mėnuo tinkamas ir aktyviai veiklai ir atostogoms. Žodžiu, ką beveiktumėt viskas atneš daug džiaugsmo ir pasitenkinimo. Didelio karjerinio šuolio nenusimato, bet pastebėti ir įvertinti tikrai būsite. Antra mėnesio pusė bus dar aktyvesnė, tiesiog negalėsite nusėdėti vietoje, matyt, valdžia mėgins švelninti karantino sąlygas, todėl bus nesunku greitai įsivažiuoti į pristabdytus darbus. Šiuo metu sustiprės poreikis dvasiniam penui, pajusite sąlytį su subtiliuoju pasauliu, tik nepulkite į kraštutinumus, nes yra didesnė tikimybė patekti į sektų veiklą. Na, ir tiesiog privalote sau leisti nors kelias dienas atostogų, nes vėliau nebebus laiko – darbais apsiversite ir apie poilsį galėsite tik pasvajoti.

Liūtas

Jums sunkesnė bus mėnesio pradžia, jausitės išbalansuoti, lengvai išvedami iš pusiausvyros. Nepūskite prieš vėją, nes nuo jūsų pastangų niekas nepriklausys, o susipykti su kolegomis galite labai lengvai. Todėl šiuo metu geriau nepasirašyti jokių sutarčių, nieko niekam nežadėti, nes visi pasirašyti dokumentai atneš stringančią veiklą ir neprognuozuojamus rezultatus. Tempkite gumą, kiek galite nors iki gegužės 16-osios, vėliau jokių perspėjimų nėra – galite be baimės dirbti suplanuotas veiklas, pasirašinėti, ką suplanavę. Tiesa, mėnesio pirma pusė labai palanki daryti vidinį auditą, net nebūtinai darbe, bet ir namų ūkyje, ypač šiais sunkiais laikais – tiesiog būtina veikla. Visus svarbiausius darbus, meilės reikalus, tvarkykite paskutinę mėnesio dekadą.

Mergelė

Jūs gegužę tapsite problemų sprendimo fėjomis ir elfais. Nebus tokių rūpesčių su kuriais nesugebėtumėte susitvarkyti, nebus tokių bėdų, kurių nesugebėtumėte išspręsti. Žinosite, ką ir kodėl darote, būsite sklidini pasitikėjimo. Tai galioja ir darbe, ir asmeniniame gyvenime. Gegužė tikrai jūsų mėnuo. Todėl visos mergelės šiuo metu gali tikėtis įvertinimo ir pripažinimo. Mėnesio viduryje jau teks įsiklausyti ir į kitų nuomonę, vien savimi pasikliauti nebegalėsite. Problemos lengviau spręsis tariantis su kitais. Kuo arčiau mėnesio pabaiga, tuo atsargesni privalėsite būti dėl augančios įtampos. Bręs konfliktas, bet savo išminties dėka turėtumėte viską sau palankiai suvaldyti, nes jei nepasiseks – konfliktas tęsis iki vėlyvo rudens.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys


Svarstyklės

Pagalbo prašymo periodas. Suprantu, kad sunku prašyti, gi svarstyklės visada labai stiprios, ne šiaip daugiausiai teisininkų gimsta po temidės ženklu. Na, norite ar nenorite, bet teks. Sakyčiau, net būtina, nes kai atsigausite – kažkam kitam padėsite. Jau nuo gegužės pradžios jūsų aplinkoje pasirodys daug naujų veidų, kurie jumis atvirai žavėsis, mėgins susidraugauti, na ir su džiaugsmu puls į pagalbą. Mėnesio viduryje sulauksite naujų pasiūlymų ir patys kursite verslo planus, kurie bus lengvai įgyvendinti. Kuo arčiau bus mėnesio pabaiga, tuo geriau jausitės ir bus geresni darbo bei meilės rezultatai. Na, aišku, jau supratote, kad visas mėnuo puikus tvarkyti asmeninį gyvenimą.

Skorpionas

Prasidėjus gegužei dar jausis praėjusio periodo natos, jusite praėjusio nemalonaus laiko įtaką. Na, bet kuo arčiau mėnesio vidurio, tuo greičiau pradėsite kilti lyg feniksas iš pelenų. Atsiras nenuginčijamų argumentų pagrįsti savo nuomonei, įtikinti priešus ir draugus savo teisumu. Mėnesiui įpusėjus galėsite veikti ženkliai efektyviau, nes pasiekti susitarimai atriš rankas, o padidėjęs kovingumas leis nugalėti visus priešus. Atostogoms metas netinkamas, jas būtina atidėti ramesniems laikams. Dabar darbų metas ir viena diena skaičiuosis kaip trys. Nuveikti rezultatai taip pat dauginsis iš trijų. Todėl šiuo metu asmeniniame gyvenime stenkitės neįsivelti į neištikimybę, nes galite prarasti, ką turite ir vertinate.

Šaulys

Gegužės pradžioje visi jūsų poreikiai išaugs, norėsite raškyti žvaigždes nuo dangaus. Todėl šį mėnesį apie jus viskas šurmuliuos, keisis, nejausite jokio stabilumo. Tad dabar tik kurkite ateities planus, o įgyvendinimą atidėkite vėlesniam laikui. Šiuo metu labai suaktyvės jūsų priešai, jausite pavydą, matyt, tarp jūsų prabėgo juoda katė... O gal net patys tapote ta juoda kate, kuri netikėtai kažkam perbėgo skersai kelią. Antroje mėnesio pusėje galimas stiprus konfliktas, blogiausia, kad kaltų niekas neras, tad būkite kantrūs ir išmintingi, birželį atsiskaitysite su visais neprieteliais... Asmeniniame gyvenime taip pat norėsite kai ką keisti, tačiau nedarykite permainų šį mėnesį – palaukite kito.

Ožiaragis, vandenis, žuvys


Ožiaragis

Tai komandinio darbo metas, kai bendradarbių, draugų pagalba atneš ypač gerų rezultatų. Visas laikotarpis bus ramesnis nei prieš tai buvęs, todėl viską neskubėdami pradėsite ir sėkmingai baigsite. Mėnesio viduryje ramybė šiek tiek nusibos, atsiras didesnis adrenalino poreikis, tad sugalvosite rizikuoti, kadangi perspėjimų šiam laikotarpiui nėra galite protingai rizikuoti, laimėsite visas kovas, visus konkursus. Mėnesio pabaigoje turėsite ženkliai daugiau darbo nei įprastai buvo paskutiniais mėnesiais ar net metais, o neturintys darbo galės nesunkiai susirasti. Visas mėnuo tinkamas rimtiems meilės ryšiams ir lengviems nuotykiams be įsipareigojimų... Džiaukitės gyvenimu.

Vandenis

Turėsite būti labai atsargūs, nes geranoriai mėgins jums daryti spaudimą, teks užsiauginti storą odą. Ne šiaip sakoma, kad kelias į pragarą – gerais norais grįstas, saugokitės geranorių... Antra mėnesio pusė jums bus ženkliai palankesnė, viskas stos į savo vietas, planai realizuosis be didesnių pastangų. Tuo metu taip pat labai palanku pasirašinėti įvairias sutartis, tame tarpe vedybines. Šis mėnuo taip pat labai tinkamas kažką keisti savo asmeniniame gyvenime, santykius palanku pervesti į naują etapą. Atkreipkit dėmesį, kad šiuo metu bus didesnis vandenių vaisingumas, tad tie, kurie nori šeimos pagausėjimo, privalo pasistengti – tikrai pavyks, o vengiantys vaikų, turi ypač atsakingai saugotis.

Žuvys

Mėnesio pradžią pasitiksite puikia, pakilia nuotaika. Pildysis jūsų svajonės, atrodys, kad kažkas nematomas jums padeda. Matyt, ne šiaip lietuviai tikėjo aitvarais, kurie neša į namus gėrį ir gausą. Antra mėnesio pusė bus sudėtingesnė, nes teks įdėti daugiau pastangų, norint pasiekti tą patį rezultatą. Bet vis tiek sėkmingai pradėsite ir baigsite suplanuotus darbus, gausite pageidaujamus rezultatus.

Šį mėnesį privalote labai daug judėti, suprantu, kad sporto salės uždarytos, bet esate pakankamai išradingos įsitaisykite sporto salę namuose. Jūs taip surėdytos, kad sportas, judėjimas jūsų gyvenime tiesiog būtinas. Gegužę visas sveikatos problemas spręskite judėdami ir labai saikingai valgydami.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)