Avinas

Balandį galite ryžtis veiksmams, kuriuos nuolat atidėdavote, nebuvo laiko ar galimybių jų atlikti. Sukursite kažką naujo. Labai palanku veikti ne griežtai susiplanavus veiksmą po veiksmo, bet impulsyviai. Balandis labai tinkamas įsimylėjėliams, nusimato šilti santykiai, maloni atmosfera namuose. Antroje mėnesio pusėje įsiviešpataus ramybė, grįšite prie įprastinių veiksmų, darbas-namai arba, kaip dabar – darbas namuose... Panaši situacija bus ir gegužės mėnesį, todėl galite drąsiai žvelgti į gyvenimą ir per daug neieškoti jame prasmės.

Jautis

Visas mėnuo bus pilnas akibrokštų, kai veikdami susidursite su įvairiais sunkumais, problemomis, artimųjų nenoru priimti jūsų pasirinktą poziciją, tad teks pakovoti, ypač antrąją mėnesio pusę. Jei rūpimas klausimas yra svarbus, galima lipti net per kitų galvas, kad pasiektumėte tikslą. Tačiau, jei tai nėra ypatingai svarbu, atidėkite svarbius reikalus tolimesniems mėnesiams, o geriausia iki rugpjūčio,kai palankios situacijos leis pasiekti rezultatą lengvai ir neskausmingai. Balandžio pabaigoje jausite pakylėjimą, pasitenkinimą gyvenimu, tad galėsite įvertinti išgyventus sunkumus kaip nuotykius, su kuriais gyvenimas būna įdomesnis...

Dvyniai

Mėnesio pradžioje priimti sprendimai gali neduoti geidžiamo rezultato, geriau juos atidėti savaitei, pusantros. Po savaitės situacija pasikeis – jausite žymų pakylėjimą, energijos antplūdį. Neturintiems antros pusės – laikas apsidairyti, šiuo metu jūs esate žymiai patrauklesnis kitiems nei įprastai. Gyvenantys šeimoje galės pasigirti šeimos pagausėjimo perspektyva – nuostabus laikas meilės žaidimams... Meilės jausmas taip greitai neišnyks, tęsis net iki rugpjūčio, todėl galima jį panaudoti kūrybai, menui ar tiesiog su šypsena maloniam reikalų tvarkymui, jūs skleisite aplink save harmoniją.

Vėžys, liūtas, mergelė

Vėžys

Visą periodą privalėsite pasikliauti tik savo jėgomis, pagalbos iš šono tikrai nesulauksite. Mėnesio pradžioje įvertinkite situaciją, pasirinkite strategiją ir pirmyn. Pirmoje mėnesio pusėje jausite valdžios priešiškumą, (dabar jau aišku kodėl). Antroje mėnesio pusėje atidžiau dėliokite mintis bei žodžius, atmeskite pasiūlymus dėl naujų partnerysčių, nes tai gali būti tik akių dūmimas. Šiuo laikotarpiu patartina vartoti žodį „ne“ kaip apsaugos priemonę nuo nereikalingų pasiūlymų, veiksmų, į kuriuos įsivėlus pasiblogintumėte gyvenimą. Tai likimas, kurį apsisaugojus, galima pakreipti visai kitaip.

Liūtas

Balandžio pradžia pakankamai gera, tačiau mėnesiui įpusėjus, jausite įvairius trukdymus reikalų tvarkyme. Visiems balandžio vidurys bus prastesnis, na, ir jūs šiuo periodu nebūsite išimtis. Nesinervinkite, sulauksite netikėtos pagalbos – nusiraminus reikalai klostysis harmoningiau, lengviau, sulauksite padėkos. Verta pasiruošti ateičiai – jau įsijunginėja tokia planetų padėtis, kai vis labiau jausite galimybių stoką, o darbuotis teks intensyviau. Todėl susiimkite jau dabar, neverta kažko atidėti rytojui ar tolimesniam laikui. Net dirbdami iš namų tobulai viską išspręsite ir nuveiksite daugiau nei kiti sėdėdami biure.

Mergelė

Jūsų laukia labai aktyvus mėnuo. Suksitės nuo ryto iki vakaro, bet rezultatų sulauksite ženkliai vėliau. Visgi, geriau vėliau, nei niekada. Todėl tame judėjime viską reikia daryti su džiaugsmu, gera nuotaika, antraip juodos mintys jus užgrauš. Mėnesio pabaigoje galite pretenduoti į paaukštinimą, bet tai tik noras – realiai tai pasieksite liepos-lapkričio mėnesiais. Balandžio paskutinę savaitę nusimato pavojus susipykti su mylimu žmogumi, todėl tuo periodu žiūrėkite, ką kalbate, nes santykiai gali nutrūkti ilgam. Šiuo periodu ypač nepalanku išlaidauti, na, jums pasisekė, nes net jei norėtumėte – nebėra kur...

Svarstyklės, skorpionas, šaulys

Svarstyklės

Šiuo laikotarpiu patartina daug judėti, sportuoti, daug laiko praleisti gamtoje. Veikiausiai pridarysite daug klaidų, kurias teks taisyti, tačiau nejudant kūnas galutinai sustings, o šlakai bei toksinai pasklis, taip padarydami žalą visam organizmui. Turėkite omenyje, kad šiuo periodu reikia ypač saugoti sveikatą. Antroje mėnesio pusėje atsigausite, norėsis daugiau protinės veiklos, nuveikti kažką prasmingo. Paskutinį balandžio dešimtadienį jau galėsite parodyti iltis savo priešams ir konkurentams, likimui išsakyti savo pretenzijas, pareikalauti geresnės lemties. Nesikuklinkite parteikdami norus. 100-o prašysite – 50-imt gausite.

Skorpionas

Visą mėnesį daug dirbsite, todėl gali nukentėti asmeniniai santykiai – atkreipkite dėmesį į šeimą, vaikus. Mėnesio pabaigoje galite sulaukti rimto priekaišto ir iš viršininko, tad pasistenkite savo tiesioginius darbus atlikti tobulai, kad nebūtų net mažiausios galimybės prie jūsų prikibti. Palanku užmegzti ryšius su užsienio partneriais, tačiau esama bendra padėtis neleis to realizuoti, rimtesnius santykius užmegsite tik rudeniop, o dabar tik tirsite aplinkybes, galimybes. Mėnesio pabaigoje priimti sprendimai ar pasirašytos sutartys turės ilgalaikes pasekmes, todėl niekam nieko nežadėkite, jei abejojate ar galėsit ištęsėti.

Šaulys

Net ir šiais sudėtingais laikais jūs galvosite, kaip rasti geresnį darbą ar tiesiog pradėti darbinę karjerą. Taigi, visi sulauksite viršininkų pritarimo ir įvertinimo, nes tam bus palankios žvaigždės. Mėnesiui įpusėjant vis labiau jausite potraukį išlaidauti, taip palengvindamas savo savijautą, gi apsiprekinimas daugeliui žmonių nuima įtampą. Tik nepulkite pirkti kruopų ar druskos neprotingais kiekiais, palaukite, kol atidarys drabužių parduotuves. Geriau ramiai pasivaikščiokite, išvažiuokite į gamtą. Antroje mėnesio pusėje bus lengviau, ypač smagiau pasijusite paskutinę mėnesio savaitę. Šiek tiek trukdys padidėjęs jautrumas, galite būti nervingesni nei įprastai.

Ožiaragis, vandenis, žuvys

Ožiaragis

Šis mėnuo jums, ko gero, sunkiausias metuose, sustoję darbai varys iš proto, gi negalite be darbo. Mėnesio pradžioje patirsite nesutarimus su partneriais, tačiau tai įvyks ne dėl jūsų kaltės, tai tiesiog aplinkybių sutapimas. Tačiau antroje mėnesio pusėje neapgalvoti sprendimai tikrai padidins įtampą. Mėnesio pabaigoje situacija pasitaisys savaime, jokių papildomų veiksmų imtis nereikia. Balandžio mėnuo, tai laikas, kai pradeda formuotis naujos galimybės dirbti ir uždirbti. Po kelių sunkesnių metų vėl pradėsite kopti į kalną, tik nenorėkite čia ir dabar, teks palaukti kitų metų.

Vandenis

Mėnesio pradžia palanki savo asmenybės puoselėjimui, savišvietai ir gražiausių savo asmenybės pusių parodymui. Vėliau jausitės lyg per medaus mėnesį – energija trykš per kraštus, džiaugsmas ir harmonija leis per trumpiausią laiką nuveikti didelius dalykus. Jausitės mylintys ir aistringi, aistros bus daugiau, nei meilės. Ši planetų padėtis tęsis iki rugpjūčio. Mėnesio viduryje priimti sprendimai bus naudingi, vėliau atneš nemažą pelną. Visas periodas ypač palankus pinigų uždirbimui ar planų, kaip tuos pinigus uždirbti, kūrimui. Taip pat geras laikas pradėti ilgalaikes gyvenimo permainas, planuoti tolimą ateitį.

Žuvys

Pirmą mėnesio dekadą jūsų protas veiks kaip kompiuteris, galva bus skaidri, norėsite kalnus nuversti, tačiau vėliau pajusite vis augantį nepasitenkinimą visame kame. Greičiausiai jums kažkas pradės nurodinėti, mėgins išnaudoti ar šiap kažkaip apgudrauti. Nėra piktesnio žmogaus, kaip žmogus įvarytas į kampą. Panaši padėtis dar tęsis apie tris mėnesius. Visą periodą teks riboti išlaidas, ypač trečią dekadą. Trečią dekadą įsigyti daiktai gali atnešti daugiau problemų nei džiaugsmo. Nuo 20-os dienos pajusite, kad galva vėl lengva, skaidri, lengva mokytis ar dirbti protinį darbą. Beveik visas balandis nėra labai palankus meilei, tad teks kiek įmanoma įdėti pastangų, kad išsaugotumėte santykius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)