Avinas


Jus kankina slegianti įtampa, nebaigti darbai, todėl, siekiant rezultato, teks eiti trumpiausiu keliu – irtis alkūnėmis. Taip daugėja jumis nepatenkintų armija, bet na ir kas – nugalėtojų gi niekas neteisia. Nusiraminkite ir palaukite, jau antrąją mėnesio savaitę taps lengviau, viskas stos į savo vietas, nereikės skubėti, spausti kitų. Lapkritį patartina „papirkti“ savo aplinką smulkiomis dovanėlėmis ar miela elgsena – reikalai klosis žymiai lengviau. Iki Naujųjų neplanuokite pasiekti naujų tikslų, geriau užbaikite pradėtus... Puikiai jausitės namų aplinkoje su savo artimaisiais. Geriau nepradėti jokių meilės romanų, palaukite gruodžio.

Jautis


Pareigos jausmas jums vis primins apie esamą situaciją, tačiau išsiblaškymas ir nervingumas trukdys susikaupti. Šis mėnuo nepalankus protiniam darbui, nes klaidos ir supratingumo stoka trukdys pasiekti reikiamą rezultatą. Būtina atkreipti dėmesį į savo artimuosius – dažnai apsimetinėjimas ir veidmainiavimas tampa pagrindine nesutarimų priežastimi. Mėnesio pabaigoje situacijai pasitaisyti kliudys atsiradęs noras viską daryti per jėgą, tad bus pasiektas atvirkščias rezultatas – galite tapti nemieli... Taigi, visą šį mėnesį turite teisę kuo daugiau laiko leisti tinginiaudami ir, aišku, kuo daugiau laiko praleisti sportuojant ar šiaip užsiimant fizine veikla.

Dvyniai


Pirmoji mėnesio pusė pasižymi padidintu aktyvumu, gebėjimu realizuoti pačias slapčiausias svajones. Aktyviai reaguosite į dinamišką aplinką, todėl pasieksite įspūdingų rezultatų. Taigi, verta pasistengti, paplušėti, nes tokio produktyvaus laikotarpio nebebus iki Naujųjų... Mėnesio viduryje padidėjęs noras išlaidauti, gali atnešti nuostolių, todėl nepraraskite realybės jausmo, kontroliuokite savo finansus. Antroje mėnesio pusėje žymiai daugiau judėkite, turiningiau leiskite laisvalaikį, antraip neišvengsite nuotaikų kaitos. Na, bet puiki žinia tiems, kurie sieks meilės ryšio, dėmesio... Viskas pasiseks, pasieksite ko siekiate.

Vėžys, liūtas, mergelė

Vėžys


Pirmąją mėnesio savaitę būsite piktesni, agresyvesni, jautriai reaguosite į mažiausią kritiką, todėl aplinkiniai stengsis jus aplenkti lanku. Tačiau jeigu reikalinga prastumti kažkokią uždelstą problemą, tai tikrai galite pabūti tuo taranu ar buldozeriu, kuris eina kiaurai sieną ir pasiekia savo tikslą. Mėnesiui įpusėjant reikalai pakryps jums palankia kryptimi, viskas klostysis sklandžiai ir lengvai, nebereikės įdėti tiek pastangų, o rezultatai bus džiuginantys. Dirbsite kūrybiškai, savo gilias žinias pritaikysite veikloje, o pasirašytos sutartys bus naudingos ir ilgalaikės. Antrą mėnesio pusę palanku įsipareigoti savo mylimam žmogui.

Liūtas


Būkite atsargesni – šiuo metu jus lengva suklaidinti. Verta ypatingai didelį dėmesį skirti patarėjų išvadoms ir galutinį sprendimą priimti savarankiškai. Jeigu galite sprendimą atidėti, atidėkite, tačiau gruodžio mėnesį būsite labiau nervingas, o tai šiek tiek trukdys susikaupti... Šį mėnesį nepatartina pradėti didelių darbų. Atkreipkite dėmesį į sveikatą: tiek fizinę, tiek protinę. Dažniau kaitaliokite veiklas pereinančias nuo protinių į fizines ir atvirkščiai – tai padės išlaikyti reikalingą tonusą, bus lengviau susikaupti ir spręsti... Na, ir, aišku, pats laikas planuoti žiemos atostogas.

Mergelė


Geros nuotaikos, džiugaus požiūrio į gyvenimą mėnuo, kai galima nekreipti dėmesio į susikaupusias problemas ir su džiaugsmu tvarkytis. Mėnesio pradžioje gyvybingumas reikšis per padidėjusį darbingumą, o idėjos ar slaptos svajonės bus lengvai įgyvendinamos. Projektams įgyvendinti bus reikalingi papildomi finansai – skolinkitės, mėnesio eigoje atsiras ir kitos alternatyvios išeitys. Deryboms užstrigus nesijaudinkite, jos tikrai turės jums naudingą baigtį. Puikiai klostysis meilės reikalai ir nesvarbu, ar tai bus naujas, ar senas ryšys.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys

Svarstyklės


Pirmąją mėnesio pusę suksitės, kaip užsukti, tačiau į kurią pusę – dar neaišku. Galite įsivelti į, rodos, netinkamus reikalus, bet vėliau iš to netikėtai uždirbsite. Na, bet noras išlaidauti bus pakankamai didelis, todėl, kad beprasmiškai neiššvaistytumėt pinigų, teks įjungti visą savo sąmoningumą. Mėnesio viduryje pajusite dvasinį pakilimą, aistrą, norą gyventi įspūdingiau. Tai maloniai džiugins šeimos narius ir artimuosius. Viską, ką planuojate svarbesnio nuveikti, geriausia daryti iki lapkričio vidurio, nes vėliau rimtiems darbams laikas nebus toks palankus.

Skorpionas


Visą mėnesį jausite jėgų antplūdį, gyvybingumo pulsavimą, norą nuveikti kažką reikšmingo. Dažniausiai tokiu periodu galite save pervertinti ir nepaskaičiuoti realių pajėgumų, todėl yra didelė rizika persitempti darbe, po darbo, sporto salėje ar šiaip kažkokioje veikloje, į kurią esate nėrę stačia galva. Tačiau palankų periodą savęs realizavimui turite – net du mėnesius, tad veikti reikia jau dabar. Jūsų kūrybingumui pasireikšti apribojimų nėra, tačiau didžiausias išbandymas esate jūs pats – ar išdrįsite imtis to kažko didingo... Mėnesio pabaigoje įsijungia kita pavara, leidžianti lengviau realizuotis, pasiekti tai, kas buvo numatyta.

Šaulys


Pirmoji mėnesio savaitė pažymėta didesniu aktyvumu, tad pritraukti sėkmę yra daug lengviau. Beveik visą mėnesį turėsite virtinę keistų sutapimų į kuriuos būtina atkreipti dėmesį, jie parodys, kuri jūsų pusė stipri, o kurią dar labai būtina stiprinti. Mėnesio pabaigoje viską vainikuos savivertės padidėjimas, noras patirti dar didesnį gyvenimo nuotykį. Naujos pažintys suteiks ne tik malonų bendravimą, bet ir ateities perspektyvų. Palanku pradėti mokytis savo malonumui, gal tai kvalifikacijos kėlimo kursai, gal sugalvosite išmokti užsienio kalbą. Na, visai nesvarbu, ko mokysitės, svarbiausia, kad mokysitės.

Ožiaragis, vandenis, žuvys

Ožiaragis


Pirmą mėnesio pusę galite jausti, kad jus visiškai apleido jėgos, neturite energijos, rankos kyla atlikti tik būtiniausius darbus. Tai paskutinės savaitės iki sėkmės pradžios, gi atsimenate – pati juodžiausia naktis būna prieš aušrą. Antroje mėnesio pusėje jausitės geriau, tad veikla daug laiko neatims – viskas bus atliekama lengvai, greitai. Tuo metu verta pamąstyti apie perspektyvas – jau kitą mėnesį galima pradėti jas realizuoti. Taigi, antra mėnesio pusė palanki planuoti šviesią, laimingą, turtingą ateitį, kuri prasidės gruodžio mėnesį. Svarbiausia patiems sau išsiaiškinti, ko tikitės ar norite iš gyvenimo, o supratus – to visomis jėgomis siekti.

Vandenis


Teks visą mėnesį įrodinėti, kad esate žymiai geresnis nei kitiems atrodo. Jūsų viršininkai, valdžia, jūsų aplinka bus jumis nepatenkinti. Taigi, vertėtų šiek tiek pabūti gudručiais, užsiimti „parodomaisiais“ veiksmais, kurių tikslas geresnės nuomonės apie save sudarymas. Pirmą mėnesio pusę tai atliksite puikiai, tačiau jau antrojoje – galimai perlenksite lazdą, tad teks pasikliauti intuicija. Visą mėnesį patartina nepervargti, mat nuvarytus arklius tiesiog nušauna... Šiuo metu ypač palankus metas nors trumpam poilsiui, vietos pakeitimui.

Žuvys


Puikus metas atsinaujinti, kitaip pažiūrėti į gyvenimą. Šiuo metu, net seni dalykai pradeda įgauti naujas prasmes. Mėnesio viduryje galimi nesutarimai su antrąja puse, nesusišnekėjimas erzins, tačiau tai nieko rimto. Mėnesio pabaigoje mintys taps aiškios, tvirtai žinosite, kur einate, ką planuojate daryti ateityje. Svajonės po truputį įgaus matomas formas, materializuosis. Gražios perspektyvos virs realybe jau kitą mėnesį. Ypač stipriai naujas energijas gali pajusti jaunimas, kuris ieško naujos meilės ar laukia pirmosios, taip pat jaunavedžiai ar šiaip neseniai kartu esančios poros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)