Avinas

Visą mėnesį venkite aktyvios konfrontacijos su viršininku ar su savo aplinka – kova tik labiau atitolins jus nuo tikslo, o rezultatas bus ne toks geras, kokio galima būtų tikėtis. Pirmą mėnesio pusę galite gauti papeikimą, baudą ar kitokią nuobaudą. Antroje mėnesio pusėje atsigausite, kiekvienas jūsų veiksmas sulauks pritarimo ir palaikymo. Bet vis tiek laiką leiskite kuo saugesnėje aplinkoje, nerizikuokite. Ramybė ir santūrumas šį mėnesį turėtų būti geriausi jūsų draugai. Palanku kuo daugiau laiko skirti šeimai, artimiesiems. Šį mėnesį pasirašinėti ilgalaikių sutarčių tikrai nereikia. Naujoms meilėms labai netinkamas laikas.

Jautis

Visą spalį stenkitės neiškrypti iš vėžių, kaip traukinys - taip ir jūs privalote važiuoti nutiestais bėgiais ir nesiblaškyti į šalis. Nepriimkite staigių sprendimų, geriausia išklausyti ne vieną nuomonę, kol priimsite galutinį sprendimą. Asmeninis gyvenimas tai džiugins, tai liūdins, nes ypač antrą mėnesio pusę bus sunkiau susišnekėti su antrąja puse. Nusimato daugiau barnių nei įprasta. Taigi, antra spalio pusė labai palanki sportui, žvejybai, medžioklei, teatrams, renginiams ir t.t. Žodžiu, kuo mažiau būsite, namuose tuo gražesni santykiai.

Dvyniai

Jūsų pasisekimas augs lyg ant mielių, sulauksite pripažinimo, įvertinimo. Pastebėsite, jog su jumis aplinkiniai skaitosi, vertina. Pasidžiaukite tuo ir stenkitės daryti sąmoningus žingsnius savo tikslų pasiekimo link – pastebėsite, jog durys atsidarinėja pačios. Antroje mėnesio pusėje teks paplušėti dar daugiau, tačiau gyvenimo džiaugsmas tęsis ir toliau. Šį mėnesį pageidautina aktyvi veikla, kurioje jūs galėsite pilniau atsiskleisti, parodyti savo sugebėjimus. Darbingas būsite ir po darbo, todėl šeimoje sukursite puikią aktyvią, darbinę atmosferą. Tokiu metu labai palanku pradėti kažkokią naują veiklą.

Vėžys, liūtas, mergelė

Vėžys

Iš praeities gali išlįsti nepageidaujama tiesa, sumenkintas jūsų autoritetas ir pasitikėjimo jausmas, teks susidurti su laikinais sunkumais. Taigi, užslėpti skeletai spintos gale sukels nepageidautinų rūpesčių. Mėnesiui įpusėjus dalis problemų savaime išnyks, tačiau likusiai daliai problemų spręsti teks įdėti daug pastangų, kol sulauksite norimo rezultato. Labai atidžiai skaitykite pasirašomus dokumentus, ypač jei perkate ar nuomojate nekilnojamą turtą. Mėnesio pabaiga bus palanki poilsiui. Apskritai bus labai puikus laikas tiesiog patinginiauti prie televizoriaus ar su knyga rankose.

Liūtas

Šį mėnesį susidarys sąlygos pademonstruoti savo protą, gabumus ir intelektą. Visa aplinka iš jūsų tiesiog reikalaus, kad vadovautumėte, nukreiptumėte, paprotintumėte, nes niekas artimiausiam rate nenorės prisiimti atsakomybės. Namuose ir darbe visi slėpsis už jūsų nugaros. Nenustebkite, jei šiomis dienomis teks garsiau užriaumoti, kad būtumėte išgirsti ir teisingai suprasti. Taigi, produktyvaus riaumojimo...
Mėnesio pabaigoje skuba, aktyvumas dings, viskas po truputį harmonizuosis. Tikrai turėsite laiko senoms ir naujoms meilėms. Jausite didesnį dėmesį iš priešingos lyties pusės, nei paprastai, patys taip pat nepraleisite progų pakoketuoti, pasimerginti.

Mergelė

Visose srityse nusimato ramus ir geras metas, tai galėsite neskubėdami suskaičiuoti, įvertinti savo darbų rezultatus. Balansas bus labai teigiamas, todėl nedvejodami leisite pinigus hobio klasei, drabužiams, grožio procedūroms, kelionėms. Tinkamas metas planuoti ir švęsti šeimos iškilmes. Tokiu harmoningu periodu labai palanku įsigyti augintinį, kad tiksliai žinotumėte, kas jus besąlygiškai myli, o jei norite, kad augintinis dar ir piniginę sėkmę atneštų - įsigykite žiurkę. Daugiausia milijonierių yra mergelės ženkle, todėl, kad intuicija jums pasako, kada ir ką daryti, o jūs intuicijos klausote... Taigi, šį mėnesį visos mergelės deda pamatus turtingai ateičiai, kuria praturtėjimo planus.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys

Svarstyklės

Jau pirmomis mėnesio dienomis pastebėsite didėjantį darbingumą, aktyvumą, negalėsite nusėdėti vietoje,su begaliniu džiaugsmu dirbsite nuo ryto iki vakaro. Tokia situacija tęsis iki lapkričio vidurio, tad turėsite tikrai gražaus laiko kalnams nuversti. Veiklos rezultatai bus puikūs. Tos svarstyklės, kurios nepatenkintos esamu darbu, gali drąsiai viską keisti, tikrai gausite geriau. Taip pat ir meilės srityje būsite aktyvūs, todėl šiuo metu susikūrusios poros gyvens labai judrų, aktyvų, adrenalino kupiną gyvenimą. Tie, kurie tikisi šeimyninės ramybės ir rutininio gyvenimo, geriau santuoką ar gyvenimą kartu teatideda antrajai lapkričio pusei, kai visas aktyvumas bus sumažėjęs, nusilpęs.

Skorpionas

Šį mėnesį, ką norėsite - tą ir gausite, tik norėkite... Labai palankus metas pagerinti savo gyvenimo kokybę, norėsite ir sieksite prabangesnio gyvenimo. Palanku pirkti prabangos prekes, papildyti nuosavą kolekciją naujais eksponatais ir šiaip nekukliai paišlaidauti. Džiugins kelionės ir pramogos. Palanku pirkti namus, juos remontuoti ir gražinti. Meilėje kaip kare, siekdami savo tikslų nesiskaitysite su jokiomis priemonėmis. Vedusieji ir ištekėjusios bus linkę į nesantuokinius meilės nuotykius, šiuo metu gastrolės neturės nemalonių pasekmių, pasilakstysite ir vėl į šeimą, kaip tas šuo nuo grandinės nutrūkęs. Jauni skorpionai gali vienu metu turėti kelis meilės ryšius.

Šaulys

Vis dar maudotės sėkmės spinduliuose, turite galimybių imti ir gauti iš likimo dar daugiau. Tačiau, kaip dažnai būna, vis mažiau norėsite malonaus šurmulio, šlovės, o pajusite poreikį tiesiog plaukti pasroviui ir mėgautis gyvenimu. Norėsite to ar nenorėsite - vis tiek mėnesio pradžioje sulauksite įvertinimo bei pripažinimo. Ramybės sulauksite antroje mėnesio pusėje, kai veikla, kurią vykdote, nebekels problemų. Palankus metas išmokti kažką naujo, neįprasto. Puiku, jei šiuo metu planuosite žiemos ir vasaros atostogas. Stiprės ir plėsis kontaktai su užsieniu, pasirašytos sutartys atneš nemažą naudą. Artimas žmogus suteiks daug džiaugsmo ir laimės.

Ožiaragis, vandenis, žuvys

Ožiaragis

Spalis, tai mėnuo, kai reikia nuspręsti ir išmesti viską, kas tapo nebereikalinga. Ir nesvarbu, ar tai būtų daiktai, santykiai, nuostatos, tikslai. Visus dalykus, kurie erzina, verta peržiūrėti, pervertinti. Jūs visada planuojate gyvenimą į priekį, taigi, apsivalykite nuo gyvenime sukaupto šlamšto. Sudarytos naujos sutartys bus tikrai tvarios ir naudingos, tačiau įsipareigojimai taip pat bus dideli. Antroje mėnesio pusėje būkite minkštesni, mažinkite kategoriškumą. Artėja naujas gyvenimo etapas, galite tikėtis geresnės gyvenimo kokybės, stabilesnės finansinės padėties.

Vandenis

Pirmąją spalio pusę visa jūsų veikla vyks lyg ir be jokių pastangų. Darbai nudirbs patys save - viskas vyks lyg savaime. Šiuo metu palanku plėsti veiklą, prašyti didesnės algos ar aukštesnių pareigų, na, žodžiu, kažką ženkliai keisti savo darbe. Investuokite tik pirmą spalio savaitę. Antroje mėnesio pusėje savo klaidingais sprendimais galite suformuoti aplinkybes, kurios turės nemalonių pasekmių, todėl viską labai sverkite, o rimtus sprendimus atidėkite kitam mėnesiui. Stenkitės visus kontroliuoti, niekuo nepasitikėkite. Šiuo metu geriausiai būti skūpuoliu, paišlaidausite lapkritį. Meilės reikalų mėnesio pabaigoje nespręskite, nes vis tiek nuspręsite klaidingai, tiesiog patempkite gumą...

Žuvys

Galite pasidžiaugti – viskas, kas blogiausia, jau buvo. Visi sunkumai turi pradžią ir, aišku, pabaigą. Šį mėnesį sulauksite daugiau sėkmės, ypač antroje mėnesio pusėje. Jūsų pažinčių ratas prasiplės naudingais žmonėmis, su kuriais bus malonu leisti laiką, keistis nuomonėmis, sužinoti kažką nauja. Šiuo metu jūsų gyvenime atsiradę nauji žmonės į jūsų gyvenimą įeis ilgam. Visi įvykiai turės ilgą laiką trunkančias pasekmes, todėl šiuo metu bus labai svarbu žiūrėti su kuo bendraujate, kad neįsiveltumėte į mažaverčius ilgalaikius santykius. Tai taikytina ir darbo, ir meilės santykiams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)