Avinas

Net ir tie avinai, kurie yra apsivertę darbais ar problemomis, turės nuostabų mėnesį malonių akimirkų, ypač pirmoje mėnesio pusėje. Tačiau pirmomis rugpjūčio dienomis geriau nepriimti jokių svarbių sprendimų – šiuo metu net atidėti darbai spręsis patys lyg savaime, situacijos pakryps naudinga jums linkme. Nuotykių mėgėjai didesnį adrenalino antplūdį pajaus pirmąją mėnesio pusę, o antroje – bus santūresni, nuosaikesni, jaus malonumą plaukti pasroviui. Beje, dažnas avinas pastebės, kad keičiasi jo pasaulėžiūra, atsiras daugiau tolerancijos kitokiai nuomonei, o taip pat noras plačiau pažinti pasaulį. Partnerystė suteiks daug džiaugsmo.

Jautis

Palankiausias rugpjūčio laikas jums bus paskutinė mėnesio savaitė. Lyg kažkas įjungs žalią šviesą pramogoms ir maloniam laiko leidimui, o iki to kaip tikri jaučiai turėsite tempti tą didįjį gyvenimo noragą. Turėsite išmokti pasakyti „ne“, nes būsite užversti krūva visokių pagalbos prašymų, o šiuo metu patiems nėra taip gerai, kad dar turėtumėte jėgų kištis ir spręsti artimųjų problemas. Mėnesio pradžioje nusimato daugiau išlaidų ar net nuostolių, todėl būkite ypač budrūs tvarkydami piniginius reikalus. Nepulkite stačia galva pirkti pirmo pasitaikiusio daikto, atidžiai ir kantriai rinkitės, o jei tai stambesnis pirkinys – atidėkite pirkimą mėnesio pabaigai.

Dvyniai

Nespėjusiems paatostogauti dvyniams palanku pirmas dvi mėnesio savaites pasiimti atostogas ir nuoširdžiai patinginiauti, nes tuo metu turėsite galimybę ryškiau patirti nuotykio jausmą ar malonios emocijos gūsį. Vėliau jūsų dėmesys bus nukreiptas į paprastus ūkinius santykius, kurie aišku yra labai svarbūs, bet ne tokie malonūs. Paskutinioji savaitė yra pažymėta didesniu konfliktiškumu, tad lengvai galite būti įtraukti į rietenas, kurios jums bus visiškai neaktualios. Yra toks puikus žodis „ne“, tereikia jį tik laiku pasakyti ir pasitraukti iš konflikto zonos. To neišdrįsus pasakyti rugpjūtį, gali laukti tikrai nelabai malonus rugsėjis...

Vėžys, liūtas, mergelė


Vėžys

Pirmoji mėnesio savaitė labiau tinka dalykiniams reikalams tvarkyti ar sukurti naują strateginį planą dar metams laiko į priekį. Palanku tiesiog susivokti savo mintyse ir sudėlioti taškus ant „i“. Teks nuspręsti, ką gyvenime rinktis, kokius prioritetus pasilikti. Meilės reikalams taip pat netinkamas metas, taigi, jei santykiai bus nekokie -nieko rimto santykiuose nekeiskite, nepriiminėkite rimtų sprendimų, rudenį viskas stos į savo vietas. Tinkamiausia veikla – užsidarius jaukioje vietoje skaityti ir mažiau bendrauti su artimaisiais, nebus preteksto pyktis. Mėnuo bus tikrai „šaltas“, tad kiek jis bus šiltesnis priklauso tik nuo jūsų paties – pasitelkite fantaziją ir bandykite „sužaisti“ gyvenimą...

Liūtas

Linksmai įsibėgėjęs rugpjūtis pasitiks su puokšte įvairiaspalvių emocijų, tai kūrybiškumas, darbingumas, neblėstanti vidinė ugnelė, tiesiog gyvastis veršis per kraštus, tuo pritraukdamas harmoningų ir malonių įvykių grandinę. Dalis liūtų tikrai pripažins, kad pirmoji rugpjūčio pusė buvo tikrai neapsakoma ir nepakartojama. Antrą mėnesio pusę jau grįšite į realų pasaulį – reikės spręsti finansinius reikalus, valdyti naujus projektus, dėlioti ateities perspektyvas. Mėnesio pabaigoje pasistenkite darbus išdėlioti labai tolygiai, kiekvieną dieną skirti laiko poilsiui, nes galite pervargti, tiesiog nebepatempti. Puiku kelias dienas skirti atostogoms. Gimtadienį palanku švęsti triukšmingai.

Mergelė

Visą rugpjūtį rutina bus pati geriausia jūsų draugė, šiuo periodu geriau dėl darbo per daug nesistengti – vis tiek norimo rezultato nepasieksite, tiesiog saugokite, prižiūrėkite, ką turite. Tačiau paskutinę mėnesio savaitę pastebėsite staigų aplinkos sujudimą, kai atsiveria jėgos vartai ir jums viskas pradeda sektis. Sėkmės periodui geriau ruoštis iš anksto – paplanuokite savo veiklą, nustatykite prioritetus, pateikite gyvenimui savo norų sąrašą, nes ir beveik visą rugsėjį – bus labai įdomus ir geras laikas. Sumąsčiusiems paatostogauti irgi pasiseks, parsivešite krūvą įspūdžių bei prisigaminsite adrenalino visiems metams į priekį. Mėnesio pabaigoje aktyvės asmeninis gyvenimas, galimos naujos mielos pažintys.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys


Svarstyklės

Rugpjūčio pradžioje svarstyklės pajus kažkieno švelnų postūmį sėkmės link, tad galima sulaukti žymaus atšilimo tiek darbiniuose, tiek asmeniniuose ar šeimyniniuose santykiuose. To pasekoje darbuositės ženkliai produktyviau, darbus nudirbsite be didesnių pastangų. Tikėkitės pripažinimo ar aukštesnio įvertinimo. Antroje mėnesio pusėje palanku galvoti apie nuosavą verslą ar kažkokią papildomą privačią veiklą. Žiūrėsite į pasaulį pro aiškiaregio akinius, kažkaip kitaip nei įprastai, sustiprės intuicija, todėl naujos veiklos tiesiog vystysis lyg savaime. Palanku pradėti mokytis kažko naujo. Šį mėnesį išsirinkite šalį, kurią norėtumėt pamatyti, nes palanku keliauti.

Skorpionas

Mėnuo skorpionams nėra geras, tačiau norintiems išmokti laikytis įsipareigojimų bei atsakomybės, tai pats tinkamiausias asmeninės valios ugdymo metas. Greičiausiai savijauta bus netikusi, ypač pirmoje mėnesio pusėje, tad norėsis gero oro ar pramogų – patys nežinosite, ko norite. Nevarkite su tuo, tai nepadės. Verčiau pasitikrinkite, kokios užduotys dar liko neįveiktos ir atlikite tai. Sunkumų laikotarpyje turi būti sunkiau, tai – natūralu. Todėl pasiekti rezultatai bus žymiai svarbesni ir atneš daugiau džiaugsmo bei savivertės nei įprastai. Nusimato daug neplanuotų išlaidų, bet pinigų nepritrūks, užteks ir pramogoms, ir didesniems pirkiniams.

Šaulys

Geros tendencijos tęsiasi ir rugpjūtį, tad svarbu nestabdyti savo veiklos ir dar labiau įsijausti, įnikti į darbus. Stebėsite naujas perspektyvas, iš veiklos procesų ateinančius pojūčius bei jų rezultatus. Jums tiesiog seksis. Mėnesio pradžioje kils naujos idėjos, užsimegs naujos pažintys, džiugins nauji ryšiai, kurie bus ilgalaikiai. Verta investuoti energiją ir laiką tokių ryšių palaikymui ateityje, o ypač į ryšius su užsieniečiais ar ten esančiomis įmonėmis. Visą mėnesį verta darbuotis daugiau nei įprastai, tačiau mėnesio pabaigoje būtina viską pristabdyti ir savaitę pailsėti, to nepadariusieji gali patirti nuostolių, o atostogaujant – darbe klaidų nepadarysi.

Ožiaragis, vandenis, žuvys


Ožiaragis

Pagaliau šiek tiek palankumo sulaukė ir ožiaragiai. Na, bent jau nėra neigiamų faktorių, todėl galima kažkiek ir atsipūsti... ir toliau dirbant. Geriausias poilsis bus vėliau, mėnesio pabaigoje ir pirmąją rugsėjo pusę, tad laikytis nustatyto darbinio režimo tiesiog verta, nėra kur dėtis. Pramogas susimąstykite patys, ant lėkštutės paduota nebus. Tačiau mėnesio pabaigoje keliaujant tikrai rinkitės viešbutį su 5-iomis žvaigždutėmis – jūs nusipelnėte tos prabangos. Ženkliai gerės meilės reikalai, santykiai su antra puse bus puikūs,vienišiams palankus metas naujai pažinčiai. Mėnesio pabaigoje palanku kurti šeimą ar pradėti bendrą gyvenimą.

Vandenis

Laikotarpis nestabilus, tad sulauksite tiek pagirų, tiek papeikimų. Teks išmokti neatsiminti nuoskaudų. Todėl geriausia būtų vengti susibūrimo vietų, kai esate tiesiog priversti bendrauti. Bendraujant greičiausiai būsite įveltas į konfliktą. Laiką leiskite vieni ar bent kuo labiau kamerinėje aplinkoje. Tinka ir šeimos ratas, nors geriausia vykti į kaimą, sodybą, mišką ir pabūti atsiskyrėliu. Paskutinę mėnesio savaitę bus lengviau, tačiau jūsų nuomonė ar pozicija bus oponuojama – pasiruoškite ją apginti, argumentuokite, nelaukite kol jus įspraus į kampą. Tačiau puiku bus viena – visos blogos situacijos turės palankią pabaigą. N,a čia kaip pasakose: gyveno ilgai ir laimingai.

Žuvys

Na, pamanyk tik, ir vėl sėkmės mažoka... Svarbiausia, ne kas su jumis vyksta, o kaip jūs jaučiatės, o jaučiatės puikiai ir kokybiškai atliekate savo darbą. Todėl iki mėnesio pabaigos galit net nepastebėti pilkų gyvenimo atspalvių. Na, o paskutines mėnesio dienas reikės save labai kontroliuoti, valdyti nervus, nes nusimato labai konfliktiškas metas, galima santykių krizė bei problemos darbe. Pasitikite problemas su šypsena, pamuojuokite ranka ir pasakykite – aš įveiksiu visus sunkumus... Na, bet džiaugsitės tuo, kad darbo turėsite vis daugiau ir daugiau. Aktyvėja kontaktai su užsieniu ir užsieniečiais, tik neskubėkit pasirašyti jokių sutarčių atidėkite sekančiam mėnesiui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)