Šios serijos dalyvės – 84-erių Aldona ir ką tik 80-ąjį gimtadienį atšventusi Vida, kuri bus itin atvira ir drąsi. Ne tik papasakos, kaip jautėsi, kai nieko nežinodama paragavo jaučio penį, tačiau pademonstruos ir nežabotą savo smalsumą bei aistrą patiems gurmaniškiausiems patiekalams.

Sėdėdama prieš kameras su didžiuliu pasigardžiavimu moteris kirs tarakonus, kirminus bei labiau nei bet kas kitas supras jų ir kitų projekto metu ragautų patiekalų naudą – milžinišką afrodiziako kiekį. Todėl prisipažins, jog šis projektas – laimė jos ir vyro santykiams. Juk namo pas mylimąjį 80 metų Vida grįš dar gražesnė, dar linksmesnė ir be abejo – seksualesnė.

Beje, kalbėdama apie filmavimo metu pirmą kartą ragautas austres, moteris jas prilygins legendinei šaltienai.

„Aš pasakysiu, ką ta austrė man priminė. Lyg tai šaltiena gera – kiaulienos, tokia slidi... bet ne mėsa. Lyg želatinas nuo torto, bet ne tortas. Labai skanu ir nieko baisaus.

Be abejo, dalyvės pasidalins ir savo patarimu, ko norėtų palinkėti visiems savo amžiaus žmonėms: „Mielos bobutės, mažiau eikit į bažnyčią“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)