Šią savaitę startavo smalsioms, drąsioms ir linksmoms Lietuvos močiutėms skirtas projektas – Močiutė Bandita. Jo metu radijo ir televizijos laidų kūrėja Simona Bandita siūlo išbandyti tai, ko garbaus amžiaus moterys dar nėra dariusios.

Kokios gali būti pašėlusios ir drąsios Lietuvos senolės – įrodo pirmosios projekto dalyvės – 70-ies metų Lukrecija ir 83-ejų metų Stasė – dvi nemočiutiškai ekstremalios damos, kurios nepabijojo ir šoko parašiutu.

Pasirodo – tokia buvo abiejų močiučių jaunystės svajonė. Tiesa, apie savo planą chuliganą 83-ejų Stasė nutylėjo ir savo vaikams nepranešė – bijojo, jog vaikai tokią idėją užprotestuos. Todėl slapta nuo šeimos, iš Vilniaus atvyko į pajūrį, ir ryžosi avantiūrai.

„Man tik 83 metai, ir aš jaučiuosi labai laiminga, džiaugiuosi savo gyvenimu ir savo sulauktu amžiumi. Labai mėgstu ekstremalias situacijas, todėl nusprendžiau niekam nieko nepasakoti, kad neatkalbinėtų. Esu užsispyrusi, ir jei kažką sugalvoju, būtinai padarau. Apie tai žinojo tik mano draugės, kurios mane palaikė ir sakė – tu drąsi, todėl būtinai šok“, – sakė Stasė.

Kokios mintys užplūdo močiutę kylant lėktuvu? Kodėl ji ėmė gailėtis sprendimo? Ir kaip jautėsi po šuolio?

Parašyk, ko tavo močiutė nėra dariusi, ir mes ją pakviesime tai išbandyti. Juk gyvenimas yra nuotykis, kurį patirti nori visi – net ir TAVO MOČIUTĖ!

include("/www/delfi/php/local/formAdmin/gen/273.inc"); ?>

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)