Avinas

Pirmąją birželio pusę galimi nesusipratimai, nesutarimai darbe, jūsų nuomonės bendradarbiai ir viršininkai negirdės – ypač, kai reikės priimti svarbius sprendimus. Tokiomis aplinkybėmis nesunku ir suklysti, todėl nepasiduokite provokacijai. Antroje mėnesio pusėje situacija bus žymiai geresnė, tad galėsite lengvai atsigriebti už visą praėjusį laiką. Trečią dekadą drąsiai galite kurti ateities planus dėl darbo ir asmeninio gyvenimo. Nepriklausomai, kas vyks darbe, visą mėnesį bus pakankamai malonus emocinis fonas, o tai ir svarbiausia. Avinams prasideda judresnis metų periodas, net tie, kurie didžiąją laiko dalį praleidžia prie kompiuterio – pajus nenumaldomą poreikį pajudėti, pasportuoti ar šiaip susiras aktyvų hobį.

Jautis

Norėsis daugiau judėti, tad darbas sklype, bėgimas ristele ar sporto salės lankymas suteiks malonumo. Šiuo metu bus maksimaliai išnaudojamos potencialios jūsų prigimtinės savybės. Šis aktyvumas paprastai atneša apčiuopiamą naudą, tačiau retai finansinę. Tad be reikalo nerizikuokite ir didesnį dėmesį skirkite nematerialiems dalykams. Visas periodas pakankamai sėkmingas, tad imkitės net sudėtingiausių darbų – tikrai pasiseks. Ypač jei turite pastrigusių projektų ar veiklų. Birželį viskas pajudės iš mirties taško. Geras metas tvarkyti su paveldėjimu susijusius klausimus, patiems rašyti testamentus, dovanoti nekilnojamą turtą.

Dvyniai

Visą mėnesį būsite emociškai pakylėtas, savijauta bus žymiai geresnė nei įprastai, tačiau absoliučiai laimingu nesijausite. Kažko tarsi vis trūks. Hmm... geriausia tenkintis tuo, ką turime. O turime pakankamai daug. Birželio pirmoje pusėje nuopelnų pripažinimas, įvertinimas. Antroje pusėje – sėkmė tvarkant savo finansus. O kažko vis vien trūksta... Mėnesio viduryje stiprės poreikis daugiau dėmesio skirti vaikams, artimiesiems, mylimiesiems. Bus palanku ir seksis visi stalo žaidimai, tapyba, rankdarbiai... Trečią mėnesio dekadą pajusite didesnį energijos srautą, sustiprės valia, daugiau dėmesio skirsite savo sveikatai, grožiui. Taigi, jei norėsite kažką pakeisti – užteks ir valios, ir jėgų.

Vėžys, liūtas, mergelė


Vėžys

Suksitės kaip užsuktas, tačiau efektyvumas bus menkas, ypač mėnesio pradžioje jausitės lyg Sizifas. Taigi, teks sustoti ir rimtai nusibrėžti tikslus bei jų pasiekimo būdus. Šis mėnuo skirtas devynis kartus pamatuoti, o liepą kirpti. Birželio vidurys pats geriausias dalyvauti įvairiuose debatuose, konferencijose ar tiesiog draugiškai padiskutuoti, paplepėti su bendraminčiais. Jūsų profesinės žinios šį mėnesį tikrai bus įvertintos. Paskutinis mėnesio dešimtadienis, bus palankus visoms planinėms operacijoms, taigi jei kuris vėžiukas sugalvojo įsisukti implantus, pasigražinti ar tiesiog artimiausiu metu operacija bus neišvengiama – geriau daryti šiuo metu. Puikus metas sportuojantiems vėžiams ir vėžiukėms – birželio pabaigoje gali tikėtis ženkliai geresnių rezultatų.

Liūtas

Mėnesio pradžioje galimi menki nesusipratimai veikloje, tačiau jie turi gesimo tendenciją, tad į juos dėmesio per daug nekreipkite, iš problemų likę, tik rusenančios anglys. Jūsų sėkmė tik auga ir rugpjūčio pabaigoje pasieks maksimumą, tad galite imtis ilgalaikių projektų, kuriuos per vasarą galima būtų lengvai realizuoti. Mėnesio antroje pusėje surasite bendrą kalbą su partneriais, geriau juos jausite, pažinsite. Antrą mėnesio pusę galite pajusti begalinį norą artimiausioje aplinkoje organizuoti revoliuciją. Na, jei ne revoliuciją, tai nors namų erdves pertvarkysite, baldus perstumdysite. Per Jonines būkite atsargesni, nes galimos traumos, konfliktai tiesiog lygioje vietoje.

Mergelė

Net ir geriausi jūsų laimėjimai gali likti neįvertinti, jei nesutarsite su savo viršininku. Darbo bus daug, pareigingai juos atliksite, tačiau sėkmės bus mažoka, tad natūraliai gali kilti klausimas apie darbo keitimą. Atsakymas neigiamas, dar ne laikas... Mėnesio antroje pusėje teks riboti savo išlaidas, antraip uždirbti pinigėliai greitai ištirps. Na, bet visas mėnuo bus labai įdomus, aktyvus, prie televizoriaus tikrai nebus laiko pasėdėti. Šiuo periodu kils visokių idėjų, kaip lengvai ir be didesnių pastangų bei investicijų pagerinti savo gyvenimo kokybę. Po kelių mėnesių tas idėjas mėginsite gana sėkmingai įgyvendinti. Gera žinia tiems, kurie laikys egzaminus, jums seksis ištraukti laimingus bilietus ar gauti geresnį pažymį.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys


Svarstyklės

Pagaliau pajusite, kad grįžo sėkmė. Nors mėnesio pradžioje dar truputį jausite įtampą, galimos klaidos, tačiau nuobaudų išvengsite arba atsipirksite pastabomis. Birželio antroje pusėje galite ir sužibėti, nes nepaprastai lengvai tvarkysite visus darbinius ir asmeninius reikalus, o tokia padėtis visada pritraukia žmonių dėmesį, juk niekas nemato, kiek jūs dirbate, tik mato, ką jūs turite. Šiuo metu saugokitės pavyduolių, nes labai pagerės piniginiai jūsų reikalai. Prašykite didesnės algos ar apdovanojimo pinigine išraiška. Puikus laikas investicijoms. Vienišos svarstyklės taip pat turės kuo pasidžiaugti, malonūs siurprizai jūsų laukia birželio pabaigoje. Geras metas susižadėti, tuoktis, pradėti naują rimtą draugystę.

Skorpionas

Mėnesio pradžioje turėsit daug neplanuotų išlaidų, nepasiduokite kalbinimams investuoti jūsų pinigus į kažkokį auksinį verslą ir niekam nieko neskolinkit. Šiuo metu negalėsite ramiai pasėdėti nei minutės be darbo, tad net jei atsiras laisvesnio laiko, pulsite ieškoti papildomų pajamų. Mėnesio viduryje vykstančiuose debatuose pasirodysite tiesiog puikiai – jūsų profesiniai pasiekimai bus įvertinti. Apsidairykite aplinkui ir pamatysite daugybę žmonių, norinčių su jumis bendrauti, tad šiuo metu praplėsite ir savo draugų ratą. Palanku smagioje kompanijoje praleisti atostogas ar jų dalį, kils daug kūrybinių idėjų bei minčių.

Šaulys

Nors šiuo metu likimas ir dievai jums labai palankūs, tačiau tai yra prasčiausias vasaros mėnuo. Tad, jeigu darbai nėra per daug skubūs, pastangų dėkite kuo mažiau, nes rezultatai nepateisins lūkesčių. Vėliau, per kitus du mėnesius viską išlyginsite ir nuveiksite darbus su kaupu. Pirmoje mėnesio pusėje galite įsitraukti į kovą dėl valdžios, įtakos sferų, bet tai nereiškia, kad laimėsite. Kiek tai įmanoma – visus konkursus ar rungtynes atidėkite vėlesniam laikui. Tokiu periodu geriausia kažkur išvažiuoti ilgesnių atostogų ir tokiu būdu susikurti malonią pauzę nuo pareigų, darbų, atsakomybės. Gerų atostogų.

Ožiaragis, vandenis, žuvys


Ožiaragis

Pirmi du vasaros mėnesiai prasčiausi metuose, tad pasiruoškite psichologiškai įveikti sunkumus. Vyks atviras karas dėl įtakos sferų, kai dėl menkiausio trupinėlio bus skelbiamas karo stovis. Ir protas čia bus nepajėgus išspręsti susidariusias problemas – čia veiks ambicijos, principai, taisyklės... Harmonijos ir gerumo principai šiuo metu veiks minimaliai... Šiuo metu geriausiai pabūti vieniems, daug skaityti, net kelioms savaitėms užsidaryti vienuolyne, kur mokomasi kovinių menų, jums tokios praktikos labai tinka. Jauniems ožiaragiams palankiausia kurti šviesios ateities planus, neprisirišant prie esamos situacijos. Ypač palanku planuoti, kaip praturtėti ir pasiekti karjeros aukštumų, viskas realizuosis metų pabaigoje.

Vandenis

Tai geriausias vasaros mėnuo, tad galima tiek gerai paatostogauti, tiek ir padirbėti. Tačiau atskiriant darbą ir poilsį, puikesnis laiko praleidimas bus antroje birželio pusėje, kai viskas harmoningai, be ypatingų trikdžių, susidėlios į reikiamas vietas.. Net ekspromtu išvykus džiaugsitės puikiu poilsiu. Darboholikai, priešingai, šį laiką išnaudos aktyviai veiklai, kuri padės tvirtus pamatus ateičiai ir dar didesniems pasiekimams. Trečią birželio dekadą nusimato nuostabi pažintis, kuri gali tęstis visą gyvenimą. Vienintelis perspėjimas šiuo metu padidėjęs emocingumas jausitės tai laimingi, tai labai nelaimingi.

Žuvys

Labai aktyvus, nerimastingas metas, kai norisi labai daug, bet niekaip negali gauti, ko nori. Na, kitą mėnesį bus smagiau, o dabar nepaslyskite bendraudami su aukščiau stovinčiais – jiems tiesiog gali nepatikti jūsų manieros ar mimika. Rodykite akivaizdžią pagarbą. Tokiu būdu savo trykštančią energiją galėsite nukreipti reikiama linkme. Antroje mėnesio pusėje bręsta nesutarimai šeimoje, finansiniai nuostoliai. Sėkmės šiuo metu turite mažiau, tad verta pasisaugoti ar pasaugoti, ypač piniginę... Visas mėnuo palankiai kovingas, jums birželio kovos turi atnešti sėkmę. Na, ir nesvarbu, ką šį mėnesį veiksite, nesvarbu, kas su jumis vyks, emocinis fonas bus puikus. Nusimato daug gerų emocijų meilės srityje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)